Το “παρασκήνιο” με τις… πράσινες γραμμές (pics)

Χανιά Παρασκήνιο | 23 Φεβρουαρίου 2017, 0:52

Πράσινες… γραμμές έκαναν εμφανή την "παρουσία" τους στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Μάλεμε, στον αγώνα του Κισσαμικού με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό, το απόγευμα της Τετάρτης.

Τι όμως έγινε και υπήρχαν αυτές οι… έξτρα γραμμές κατά μήκος και πλάτος του αγωνιστικού χώρου; Ως γνωστόν το γήπεδο του Μάλεμε, στο οποίο αγωνίζονται αρκετές φορές είτε ο Κισσαμικός, είτε ο ΑΟ Χανιά, το χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις του ο Πλατανιάς και οι γραμμές, που αποτελούσαν και… προέκταση των μεγάλων περιοχών έγιναν καθαρά για τις ανάγκες της προπόνησης των “ερυθρόλευκων”.

Martinez
Στα πόδια Μαρτίνεθ-Παπατόλιου μπορείτε να διακρίνετε μία από τις πράσινες γραμμές που υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο

Όταν όμως τις… αντίκρισε ο ρέφερι της αναμέτρησης Μανόλης Κυρίτσης λίγες ώρες πριν από τη σέντρα ανέφερε ότι απαγορεύεται να υπάρχουν έξτρα γραμμές ίδιου χρώματος, πέρα από τις προβλεπόμενες. Έτσι ξεκαθάρισε ότι αν δεν καλυφθούν με άλλο χρώμα το παιχνίδι δεν επρόκειτο να ξεκινήσει!

Tserkezos Plavoukos

Τότε οι άνθρωποι του Κισσαμικού φρόντισαν να φέρουν χρώμα ώστε ο φροντιστής του γηπέδου Κώστας Σαριδάκης να… αναλάβει δράση και να βάψει τις έξτρα γραμμές με πράσινο χρώμα!

Martinez1

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana