Το “Παραμυθένιο δάσος” στην προπόνηση του ΟΦΗ

Βόλεϊ 30 Σεπτεμβρίου 2022, 19:00

Γέμισε παιδικές φωνές το κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ με τα παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού "Παραμυθένιο δάσος" να μαθαίνουν τα μυστικά του βόλεϊ από τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα και τους αθλητές του ΟΦΗ.

KTEO Κρήτης

Η δράση έγινε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού. Το δελτίο τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ αναφέρει σχετικά:

«Γέμισε παιδικές φωνές το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου με τα παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού “Παραμυθένιο δάσος” να μαθαίνουν τα μυστικά του βόλεϊ απο τον προπονητή του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα και τους αθλητές του συλλόγου.

Η ομάδα του ΟΦΗ, δέχθηκε με χαρά την ευχάριστη έκπληξη, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού. Τα παιδιά άκουσαν με προσοχή, τα όσα τους ανέλυσε ο προπονητής Δεληκώστας και είχαν και την πρώτη τους επαφή με το άθλημα, καθώς ο κόουτς του ΟΦΗ, τους έβαλε για… προπόνηση!

Πήραν τις μπάλες στα χέρια τους, κάρφωσαν στο φιλέ και το διακέδασαν με την ψυχή τους! Τα παιδιά έδωσαν στην ομάδα του ΟΦΗ, μια όμορφη ζωγραφιά με την εμπειρία τους, ενώ η ομάδα του ΟΦΗ, μια φανέλα, με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ με ανακοίνωση του, κάνει γνωστό ότι θα συνεχίσει τις ενέργειες, ώστε να φέρει το άθλημα του βόλει κοντά στις μικρές ηλικίες, στην Κρήτη.»

manolikakis

Rabona ad