Το “καθάρισε” στο τελευταίο μισάωρο το ΣΥΝΚΑ

Γρανίτης ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Δεκεμβρίου 2017, 20:54

Παρότι τα βρήκε ξανά "σκούρα" απέναντι στον Γρανίτη που ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχε κερδίσει μέχρι τώρα στη σεζόν, το ΣΥΝΚΑ κατάφερε τελικά με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο μισάωρο να "καθαρίσει" την υπόθεση-πρόκριση με τρία γκολ των Βεστάκη (2) και Μποτωνάκη (0-3), στην Αγία Μαρίνα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ για τις δύο ομάδες με τον Γρανίτη να έχει από την πλευρά του δύο καλές ευκαιρίες με τους Δασκαλάκη και Κοκάκη και ακόμα μία με τον Καγλαντζή στο δεύτερο μέρος πριν το 0-1.

Τελικά, οι πρωτοπόροι της Α’ Κατηγορίας ήταν εκείνοι που μπήκαν σε θέση ισχύος και με… οδηγό τον Λευτέρη Βεστάκη έκαναν το 0-1 στο 59′ μετά από ενέργεια που έκανε ο Δημήτρης.

Τα άλλα δύο γκολ ήρθαν στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα για να διώξουν το όποιο άγχος μπορεί να υπήρχε από πλευράς ΣΥΝΚΑ με το παιχνίδι να είναι ανοιχτό στο 0-1.

Στο 80′ ο Μποτωνάκης γύρισε όπως… αποχαιρέτησε πριν από περίπου ένα μήνα για την στρατιωτική του θητεία με το γκολ στο Κολυμπάρι και “κλείδωσε” σε εκείνο το σημείο τη νίκη-πρόκριση (0-2), για να σημειωθεί όμως ακόμα ένα τέρμα στο 85′ ξανά με τον Βεστάκη για το τελικό αποτέλεσμα (0-3).

Τα συγχαρητήρια στην ομάδα του ΣΥΝΚΑ για τη νίκη και την πρόκριση απένειμε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Γρανίτη, Γιώργος Μπονατάκης μέσω του athlitiko.

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Μπονατάκης): Τερεζάκης, Κυριακάκης, Καγλαντζής, Παπαδόπουλος, Καστρινάκης, Πατρικάκης, Δημ. Μαυρεδάκης (70′ Μιχ. Περράκης), Κουλάκης, Δασκαλάκης (80′ Μπαμπουνάκης), Κοκάκης (75′ Νικ. Μαυρεδάκης), Αντ. Περράκης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Bροντάκης, Παληγεώργος, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Καρβουνιάρης (46′ Μποτωνάκης), Περδικάκης (63′ Κομπογεννητάκης), Ζντράβκοβιτς (46′ Βαρδάκης), Γιακουμάκης, Κυτράκης, Τσίτας (80′ Μάνικος), Βεστάκης

 

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad