Το “δώρο” του Σελίν στο μουσείο της Εθνικής! (picts)

Πλατανιάς | 6 Απριλίου 2016, 21:45

Μία ακόμα επίσκεψη στο μουσείο της Εθνικής ομάδας το οποίο "δουλεύει" ο "Γαλανόλευκος Φάρος" είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Μάλιστα, ο Γεβγέν Σελίν, χάρισε στο μουσείο μία δική του φανέλα της Εθνικής Ουκρανίας που είχε φορέσει στα προκριματικά του ΕURO 2012.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με πολύ μεγάλη χαρά, ο πρόεδρος του “Γαλανόλευκου Φάρου”, Νίκος Φλέκκας, δέχτηκε αυτό το χάρισμα του αμυντικού του Πλατανιά, ο οποίος για δεύτερη φορά μέσα σε δύο σχεδόν μήνες επισκέπτεται το μουσείο και γενικώς δείχνει ότι είναι μια πολύ ευχάριστη για εκείνον σεζόν να είναι στα Χανιά και στην ομάδα του Πλατανιά.

Μαζί με τον Σελίν, βρέθηκαν στο μουσείο και οι συμπαίκτες του, Σωτηρίου, Πάγκαλος και Δημήτρης. Μάλιστα, ο Πάγκαλος υπέγραψε σε μια φανέλα δική του την οποία επίσης χάρισε στο μουσείο.

Flekkas Selin

Omadiki

Omadiki1

Pagalos

Pagalos1

Pagalos2

Σε ερώτηση του athlitiko προς τον Νίκο Φλέκκα για τη φανέλα που δώρισε ο Σελίν, ο πρόεδρος του “Γαλανόλευκου Φάρου” απάντησε: «Είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς στον “Γαλανόλευκο Φάρο” που η φανέλα του Γεβγέν Σελίν της Εθνικής Ουκρανίας θα κοσμεί την γωνία με τις φανέλες των άλλων Εθνικών ομάδων. Ο “Γαλανόλευκος Φάρος” μέσα στο μουσείο έχει δημιουργήσει το “RESPECT” (σεβασμός) και στις αντίπαλες Εθνικές. Είναι απίστευτη χαρά για όλους τους επισκέπτες του μουσείου που έρχονται από απίστευτα μέρη της γης να βλέπουν την φανέλα της χώρας».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Φλέκκας εξέφρασε και ένα παράπονο που έχει, με δεδομένη την πολύ μεγάλη απήχηση που έχει το μουσείο, καθώς μαγνητίζει επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο, προς τον Δήμο Χανίων: «Είμαστε περήφανοι που το μεγαλύτερο μουσείο Εθνικών ομάδων είναι ελληνικό και βρίσκεται στα Χανιά με ελεύθερη είσοδο προς όλο το κόσμο. Δυστυχώς, από 5 Ιανουαρίου δεν έχει βρεθεί ακόμα ο δημοτικός υπάλληλος και δυστυχώς ακόμα ο Δήμος Χανίων δεν έχει βάλει μια πινακίδα που να λέει πού βρίσκεται το μουσείο της Εθνικής μας, το οποίο μεγαλώνει συνέχεια και οι προσφορές που δέχεται από Έλληνες και ξένους διεθνείς είναι καθημερινές και πλησιάζει ήδη τα 1.200 αντικείμενα!».

Και για το τέλος, ο Νίκος Φλέκκας σημειώνει: «Στόχος μας, ο αθλητικός, πολιτιστικός τουρισμός. Να αναγκάσουμε τον κόσμο από την Ελλάδα και όλα τα μέρη της γης να έρχεται στα μαγευτικά Χανιά και να έρχεται να δει το μεγαλύτερο μουσείο Εθνικών ομάδων που υπάρχει στον κόσμο».

Estrella