Το “3 στα 3” για Τσερκέζο! (video)

Χανιά | 26 Μαρτίου 2017, 23:50

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο ρεπορτάζ από τις δηλώσεις του Τσερκέζου ο έμπειρος ακραίος μπακ του Κισσαμικού έχει πετύχει ακόμα δύο φορές στο παρελθόν παρόμοια γκολ με αυτό που έδωσε τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η αρχή έγινε στις 15 Φεβρουαρίου 2015 όταν ο Τσερκέζος με “βολίδα” στο “Γ” από στρώσιμο του Βλάχου σε φάουλ που εκτέλεσε ο Φραγκουλάκης χάρισε μία κομβική για τον τίτλο στη Γ’ Εθνική νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό με 1-0.

Φέτος δόθηκε η συνέχεια με γκολ απέναντι στον Αιγινιακό όταν ο Μαρτίνεθ (όπως με την Αναγέννηση) έστρωσε την μπάλα, ο Βλάχος την άφησε στον Τσερκέζο που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική.

Το καλό… τρίτωσε κόντρα στην Αναγέννηση με τη “λύτρωση” να έρχεται στις καθυστερήσεις και τον Τσερκέζο να κάνει το δικό του “3 στα 3” με τη φανέλα του Κισσαμικού, φτάνοντας τα 5 γκολ συνολικά στην καριέρα του σε εθνικές κατηγορίες. Είχαν προηγηθεί από ένα γκολ με Δόξα Δράμας (2006-2007) και Νίκη Βόλου (α’ μισό 2010-2011).

 

Estrella
/psiloritischania