Το πρώτο κρητικό ντέρμπι στον Γάλλο

Χανιά Επισκοπή | 20 Νοεμβρίου 2022, 11:47

Το πρώτο κρητικό ντέρμπι της νέας σεζόν στη Super League 2 θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (20/11) στο "Π.Ι. Βαρδινογιάννης" του Γάλλου, ανάμεσα σε Επισκοπή και Χανιά.

/Bella Pizza

Αμφότερες οι ομάδες στοχεύουν σε νικηφόρο αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι για να αφήσουν πίσω τους την ήττα με ανατροπή από την Παναχαϊκή και τα Χανιά για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα έπειτα από την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την ομάδα της Πάτρας και το “διαζύγιο” με τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου έχει 21 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, που είναι οι εξής:

Καλογεράκης, Βάτζιος, Πολίτης, Καφετζής, Κούτσιας, Κώτσιος, Λάμτσε, Μπερικάκης, Αμπαφού, Κρίκλοου, Εμπουέλε, Χοβανισιάν, Σαμουρκασόβι, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος, Τζωρτζινάκης, Σκεντεράι, Νταμπίζας, Σταθόπουλος, Βουκελάτος και Τσιλεδάκης.

Από την άλλη το δίδυμο Νίκου Μαναρώλη – Σταύρου Λαμπράκη θα καταστρώσει τα πλάνα του με βάση την εξής αποστολή:

Κατσιμήτρος, Πενταράκης, Μπάτζιος, Ζιούλης, Χιντζίδης, Μαρτσάκης, Λεμονής, Ναζίμ, Μπουτσάκης, Ελευθεριάδης, Ζούνης, Κόλα, Κατσούρι, Καμαρά, Πολίτης, Ιμεραλιλάι, Μάναλης, Γκάντσιερ, Καρλίτος, Ρότσα, Καπνίδης και Μπαγκουρά.

Υπενθυμίζεται ότι στο διάστημα της προετοιμασίας τους οι δυο ομάδες έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια, ένα στο Ρέθυμνο (1-1) και ένα στα Χανιά (1-0 οι γηπεδούχοι).

Ο ίδιος διαιτητής στο κρητικό ντέρμπι (Ντάουλας)

Όπως και πέρσι (1-1) έτσι και φέτος διαιτητής έχει οριστεί ο Φώτης Ντάουλας.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad