Το πρόγραμμα του Σαββάτου – Προφυλάχθηκε ο Ξύδας

Χανιά | 30 Δεκεμβρίου 2017, 15:13

Στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς έγινε και η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου για τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού, αφού λόγω των βροχοπτώσεων έχει επιβαρυνθεί ο φυσικός χλοοτάπητας στο βοηθητικό γήπεδο.

/Bella Pizza

Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο πρόγραμμα, με εξαίρεση τον Ξύδα, που προφυλάχθηκε, αφού γίνεται σταδιακά η επανένταξή του μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τη Σπάρτη.

Την Κυριακή (31/12) στο πρόγραμμα υπάρχει και προπονητικό δίτερμα με την Κ19.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Λόγω επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου στο προπονητήριο της ομάδας μας από τις συνεχείς βροχοπτώσεις και η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου έγινε στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Η προπόνηση ήταν διάρκειας 65′ και το πρόγραμμα της προπονητικής μονάδας περιείχε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και μυϊκή συναρμογή στην προθέρμανση. Το κυρίως μέρος είχε ως θέμα την υποομαδική συνεργασία παικτών όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη, εκτελώντας άσκηση με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών.

Οι τέσσερις τερματοφύλακες πριν το κυρίως μέρος της προπόνησης αλλά και μετά έκαναν ατομική προπόνηση στον φυσικό χλοοτάπητα υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων Αποστόλη Λεκίδη.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον Ξύδα, που προφυλάχθηκε προληπτικά και δεν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και πραγματοποιείται σταδιακά η επανένταξή του.

Την Κυριακή (31/12) είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση, με το πρώτο μέρος να γίνεται στο προπονητήριο και το δεύτερο (οικογενειακό δίτερμα με την Κ19) στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, ενώ την Πρωτοχρονιά θα υπάρχει ρεπό.

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad