Το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΟΦΗ

Βόλεϊ | 5 Αυγούστου 2021, 15:40

Ο ΟΦΗ γνωστοποίησε το πρόγραμμα προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν στη Volley League.

Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή έχει προγραμματιστεί για τις 30 Αυγούστου, στο κλειστό ΒΑΚ. Ο ΟΦΗ έχει δεχθεί πρόταση για συμμετοχή σε τουρνουά της Καλαμάτας, όπου θα δώσουν το «παρών» και οι Παναθηναϊκός, Κηφισιά.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ είναι η εξής:

Στις 30 Αυγούστου, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ.

Με βάση το πρόγραμμα του προπονητή Κώστα Δεληκώστα, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και στο Παγκρήτιο στάδιο (βάρη).

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Ζλατιλίδης, έχει πάρει το πράσινο φώς απο την τεχνική ηγεσία για την άφιξη των αθλητών στο Ηράκλειο, στα τέλη του Αυγούστου και όλη την οργάνωση της προετοιμασίας, καθώς είναι σε καθημερινή επικοινωνία, με τον προπονητή.

Ο ΟΦΗ έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα της Καλαμάτας, για να συμμετάσχει 1-3 Οκτωβρίου σε ένα δυνατό τουρνουά προετοιμασίας, με την συμμετοχή της Καλαμάτας, του Παναθηναικού και της Κηφισιάς.

Ο ΟΦΗ έχει αποδεχθεί την συμμετοχή του, ενώ και ο ίδιος σχεδιάζει ένα ακόμη δυνατό τουρνουά στο Ηράκλειο, λεπτομέρειες για το οποίο θα ανακοινωθούν προσεχώς, καθώς είναι ακόμη σε συζητήσεις με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Το τουρνουά αυτό θα γίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, της Volley League, το οποίο προσδιορίζεται για τα τέλη Οκτωβρίου.

JoyMachine

Rabona ad