Το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ξάνθης

Super League 1 20 Ιουνίου 2017, 12:06

Για την Δευτέρα (3/7), έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση για την ομάδα της Ξάνθης, που θα είναι για 29η συνεχόμενη χρονιά στην Super League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Tο πρώτο στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στο αθλητικό κέντρο στα Πηγάδια, ενώ το δεύτερο στάδιο θα διεξαχθεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας, που μάλιστα έχει προγραμματίσει και φιλικά με Κέρκυρα, Απόλλωνα και Πλατανιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης αναφέρει τα εξής:

«Για τις 3 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της Xanthi FC στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα είναι η 29η διαδοχική στην Super League για την ομάδα. Στις 19:00 την πρώτη Δευτέρα του Ιούλη η ξανθιώτικη ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδό της και μέχρι τις 16 Ιουλίου θα δουλεύει καθημερινά στα γήπεδα του αθλητικού της κέντρου στα Πηγάδια για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, το δεύτερο στάδιο θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία από τις 16 έως τις 31 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Riu Pravets, η Xanthi FC θα δώσει τα παρακάτω φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την Κέρκυρα (23/7), τον Απόλλων (26/7) και τον Πλατανιά (29/7).

Στη συνέχεια και διανύοντας την τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος η Xanthi FC θα προγραμματίσει άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania