Το… πολυεργαλείο Ιγκόρ Ανγκούλο

Πλατανιάς | 5 Απριλίου 2016, 12:26

Ο Ιγκόρ Ανγκούλο είναι ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο επίκεντρο και… κλέβει τη δόξα αυτή την περίοδο από τους συμπαίκτες του χάρη στις εξαιρετικές του ικανότητες και την μεγάλη προσφορά στον Πλατανιά. Ο 32χρονος Ισπανός έχει φτάσει άλλωστε τα 8 γκολ στη σεζόν οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του πολύ ψηλά στη βαθμολογία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο για τον Ανγκούλο, τον οποίο όπως σημειώνουν σήμερα τα “Χανιώτικα Νέα” αποκαλούσαν στον Απόλλωνα… σκιά καθότι όποτε η μπάλα, σε αγώνες και προπονήσεις… κατέληγε στα δίχτυα, συνήθως τα γκολ ερχόντουσαν από τον Ισπανό φορ, είναι ότι στα τελευταία 9 παιχνίδια έχει σκοράρει τα έξι από αυτά τα οκτώ γκολ! Οι επιδόσεις του είναι λοιπόν εξαιρετικές, δείχνοντας πως ο ίδιος έχει “λύσει” και πλέον σκοράρει ανελλιπώς.

Επίσης κι όπως είναι αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις όταν ένας ποδοσφαιριστής έρχεται στο προσκήνιο, ενδιαφέρον αποκτούν γενικότερα οι συμπεριφορές του εντός και εκτός ομάδας. Από τον Πλατανιά, όπως τονίζουν για τον γεννημένο στο Μπιλμπάο επιθετικό, είναι άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, που παίρνει πολύ σοβαρά μέρος στις προπονήσεις, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα («δεν ακούγεται», όπως λένε χαρακτηριστικά στο Μάλεμε) και γενικώς χαρακτηρίζεται ως “παίκτης ομάδας”. Είναι ένα σεμνό παιδί που έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους και πολύ καλός επαγγελματίας.

Και αγωνιστικά ωστόσο, εφόσον μπορεί κάποιος να “εξετάσει” τον Ανγκούλο, προκύπτει το συμπέρασμα ότι μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης! Είτε ως “καθαρός” φορ όπως έγινε στο ματς με την Ξάνθη, είτε ως δεύτερος επιθετικός, είτε ως εξτρέμ. Ένα… πολυεργαλείο δηλαδή στα χέρια του Παράσχου, ο οποίος σίγουρα μαζί με όσους εισηγήθηκαν την μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι, θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση που τον έχει στην ομάδα του.

Όσον για την ανανέωση του συμβολαίου του; Αυτή μπορεί να θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ, δηλαδή κάτι παραπάνω από δεδομένη… 

Estrella