Το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει ο Παπαδόπουλος

Χανιά | 24 Φεβρουαρίου 2021, 20:20

Προπονητής που του αρέσει το στρωτό ποδόσφαιρο και η δημιουργία παιχνιδιού από την άμυνα μέχρι την επίθεση μπορεί να χαρακτηριστεί ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Οπως είναι φυσιολογικό, τα φώτα αρχίζουν να στρέφονται πάνω στον 50χρονο τεχνικό για την αποτελεσματικότητα που θα έχει το παιχνίδι της νέας του ομάδας, όπου το ζήτημα είναι να την βοηθήσει ν’ αποδώσει καλύτερα και ειδικότερα με τρόπο τέτοιο όπου θα μπορέσει να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, αλλά και να προσφέρει καλύτερο θέαμα.

Μέχρι σήμερα, βάσει παικτών, τα Χανιά δεν έχουν αποδώσει αυτό το οποίο μπορούν, οπότε το μεγάλο ζητούμενο για τον Παπαδόπουλο είναι αν θα μπορέσει να ξεμπλοκάρει αυτή την κατάσταση και ουσιαστικά να βοηθήσει τα Χανιά να παίξουν βάσει των δυνατοτήτων που διακρίνουν τους ποδοσφαιριστές. Αλλωστε, εάν γινόταν μια κάποια κριτική προς τον Βοσνιάδη, αυτή αφορούσε τη δυσκολία που υπήρχε στις μεταβιβάσεις και τη δημιουργία παιχνιδιού, όπου εκεί τουλάχιστον ο Παπαδόπουλος φαίνεται να αρέσκεται και να έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τους παίκτες του.

Οπως έχει αποδειχτεί και σε άλλες ομάδες που εργάστηκε, μεταξύ των οποίων και στην Παναχαϊκή όπου η προηγούμενη του ομάδα έδειξε πως είχε ένα πλάνο στο παιχνίδι της, ο Παπαδόπουλος θέλει τη δημιουργία του παιχνιδιού να ξεκινά από την άμυνα και να αταλήγει στην επίθεση, ενώ έτσι μπορεί να περιγραφεί γενικότερα ο τρόπος που του αρέσει να δουλεύει. Το ζήτημα και το μεγάλο ερωτηματικό είναι το αν θα μπορέσει να εφαρμόσει άμεσα αυτά τα στοιχεία του παιχνιδιού που θέλει και ειδικότερα οι ποδοσφαιριστές θα τα εμφυσήσουν, αλλά και θα μπορέσουν να τ’ αποδώσουν στον αγωνιστικό χώρο…

Το σημαντικό είναι ότι με κάποιους ποδοσφαιριστές έχει συνεργαστεί, ενώ με τους υπόλοιπους γνωρίζει την αξία και τις δυνατότητες τους. Περισσότερα σίγουρα θα φανούν στο γήπεδο.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania