Το πλάνο του Εργοτέλη που τον “έβγαλε” νικητή στα Περβόλια

Εργοτέλης | 27 Ιανουαρίου 2021, 19:12

Αντίθετα με τα Χανιά, στον Εργοτέλη φαίνεται ότι είχαν μελετήσει πολύ σοβαρά το παιχνίδι που θα έδιναν στα Περβόλια.

Οι Ηρακλειώτες παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με ξεκάθαρο πλάνο, δείχνοντας απ’ την αρχή ότι θα έπαιζαν το παιχνίδι τους και πως σε κάθε περίπτωση είχαν μελετήσει το πώς παίζουν τα Χανιά.

Εχοντας παρακολουθήσει με μεγάλη προσοχή τα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του Βοσνιάδη σε Λειβαδιά και Αρτα, ο Εργοτέλης είναι γεγονός ότι ήρθε αρκετά έως πολύ διαβασμένος στα Περβόλια όχι απλά για να μη χάσει, αλλά ενδεχομένως για να πάρει και την πρώτη του νίκη, κάτι που κατάφερε.

Στις τάξεις της ηρακλειώτικης ομάδας φαίνεται να γνώριζαν πολύ καλά το παιχνίδι των Χανίων, να το είχαν εκτιμήσει απόλυτα, γι’ αυτό και φάνηκε ο Εργοτέλης να είναι πολύ αποφασιστικός, κερδίζοντας πολλές μονομαχίες και γενικότερα δεν επέτρεψε στα Χανιά να βρουν τρόπο προκειμένου να φτάσουν προς την αντίπαλη εστία. Εξ ου και οι πολύ λίγες ευκαιρίες που υπήρξαν από τους γηπεδούχους, κάτι που ήταν το εντελώς αντίθετο απ’ ό,τι είχε συμβεί στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και ειδικότερα σε αυτό στην Αρτα.

Στον Εργοτέλη, σίγουρα, μπορούν να αισθάνονται πολύ ικανοποιημένοι για τη νίκη, ελπίζοντας από εδώ και στο εξής ότι η… μηχανή της ομάδας θα πάρει μπρος και θα καλύψει το έδαφος που χάθηκε με τις δύο απανωτές εντός έδρας ήττες.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania