Το πήρε και… καθαρίζει η ΑΕ Κυδωνίας

Αστέρας Μανολιόπουλου ΑΕ Κυδωνίας | 22 Απριλίου 2017, 20:16

Την πρώτη νίκη στον όμιλο τίτλου "σφράγισε" η ΑΕ Κυδωνίας, η οποία στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Αστέρα Μανολιόπουλου, επικράτησε με 3-0 στον Αλικιανό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μια νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να ισοδυναμεί με… χρυσάφι για την ομάδα του Νεκτάριου Μπουρμπάκη, καθώς μειώνει τη διαφορά από την προτελευταία Κορωνίδα στους 5 βαθμούς και είναι το πιθανότερο πλέον να μην μπλέξει σε μπαράζ παραμονής. Μαθηματικά υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος, αλλά η ΑΕ Κυδωνίας χάρη σε αυτή τη νίκη είναι πολύ κοντά στο να εκπληρώσει το στόχο της.

Το σκορ για τους τυπικά γηπεδούχους άνοιξε ο Κατσουλάκης με πλασέ μετά την σέντρα από τον Παπαδάκη στο 25ο λεπτό, ενώ τα άλλα δύο γκολ ακολούθησαν στην επανάληψη, με τον Μιχάκη στο 65’ και τον Ντουντουλάκη στο 77’ οι οποίοι σκόραραν με πλασέ. 

Οσον αφορά το Μανολιόπουλο παραμένει στους 27 βαθμούς όπου και βρίσκεται στην ίδια θέση μαζί με Σπάθα και Μινώταυρο.

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Γεωργανάς, Τσιτσιριδάκης (60’ Λούπου), Κοκολάκης, Δημητρογιαννάκης, Σπυριδάκης (75’ Παντελάκης), Τζούγκαρης, Σίνης (70’ Ντουντουλάκης), Παπαδάκης, Κατσουλάκης, Αρζίδης, Μιχάκης

Αστέρας Μαν. (Χρήστος Παπαδογιάννης): Τερεζάκης, Τσιόλας (65′ Μουντάκης Στ.), Χριστοφής, Κατσαρός, Μαυρομάτης, Χρυσός  (75′ Μουντάκης Δημ.), Τζωρτζάκης, Μαρμαριτσάκης, Λόγκο, Σταφυλαράκης, Δημητρίου  

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis