Το photostory από το μάθημα κανονισμών στο Ρέθυμνο

Διαιτησία | 20 Απριλίου 2016, 18:17

Μάθημα κανονισμών στα μέλη-διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου έκαναν τη Δευτέρα 11 Απριλίου τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΧ Παναγιώτης Γιαννακάκης και Δημοσθένης Δεδότσης.

mathima diaititon se rethymno1

Έπειτα από σχετική πρόσκληση του προέδρου του ΣΔΠΡ Αρχοντή Βαμβακίδη και του προέδρου της ΕΔ/ΕΠΣΡ Γιάννη Χατζημπεκιάρη τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΧ βρέθηκαν στο Ρέθυμνο, για το μάθημα κανονισμών που έγινε στην αίθουσα διαιτητών στη Σοχώρα.

Η ενημέρωση της ΕΠΣΧ:

mathima diaititon se rethymno2

Στο Ρέθυμνο βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα (11/04) τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων, Παναγιώτης Γιαννακάκης και Δημοσθένης Δεδότσης, ως προσκεκλημένοι του Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου Αρχοντή Βαμβακίδη και του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου Ιωάννη Χατζημπεκιάρη.

mathima diaititon se rethymno3

Σκοπός της επίσκεψης ήταν το μάθημα κανονισμών από πλευράς των κ.κ. Γιαννακάκη, Δεδότση στα μέλη-διαιτητές του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου, το οποίο έγινε στο γραφείο των διαιτητών στο γήπεδο Σοχώρας.

mathima diaititon se rethymno3a

Μετά το τέλος του μαθήματος ο Σ.Δ.Π.Ρ. και η Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Ρ. δεξιώθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων.

2274 5

2274 6

2274 11

mathima diaititon se rethymno4

 

Rabona ad