Το ‘πε και το ‘κανε ο Κισσαμικός: Έσταζε “μέλι” για τη φιλοξενία ο Μάγγος

Χανιά | 27 Μαρτίου 2017, 14:07

Πολύς ντόρος έγινε στο πρώτο παιχνίδι του Κισσαμικού με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, όπου η χανιώτικη ομάδα έφυγε με τη νίκη (1-0), με γκολ του Θέου που προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων που έκαναν λόγο για μη τήρηση του fair play.

Μετά το γκολ μάλιστα το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εχθρικό για τον Κισσαμικό από τους φιλάθλους της Αναγέννησης, ενώ η συνέχεια δόθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Καρδίτσας και τις δηλώσεις του προπονητή των γηπεδούχων Γιάννη Μάγγου που έκανε λόγο για “ανέντιμο” γκολ.

«Σίγουρα όταν δεν σφυρίζει ο διαιτητής δεν σταματάμε αλλά όταν ξέρεις να παίζεις ποδόσφαιρο και έχεις φίλους απέναντί σου, άντρες, συναδέλφους, είναι ανέντιμο να προσπαθείς να κερδίσεις έτσι» ήταν το σχόλιο του νεαρού τεχνικού της Αναγέννησης.

Ο Κισσαμικός είχε απαντήσει με ανακοίνωση στην οποία –με αφορμή τα σχόλια του προπονητή της Αναγέννησης- είχε υποσχεθεί ότι «την παλικαριά, τον αντρισμό και την πραγματική φιλία θα τη διαπιστώσει όταν θα έρθει και τον φιλοξενήσουμε στο μεταξύ μας παιχνίδι στην Κρήτη».

Πράγματι η φιλοξενία του Κισσαμικού στην αποστολή της Αναγέννησης ήταν κάτι παραπάνω από άψογη με αποτέλεσμα ο Γιάννης Μάγγος στις δηλώσεις του μετά το ματς να στάζει “μέλι” λέγοντας χαρακτηριστικά «καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού και τους εύχομαι να υλοποιήσουν τους στόχους τους και τους ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ για την άψογη φιλοξενία».

Παράλληλα οι παίκτες του Κισσαμικού έδειξαν ότι όταν εκτιμούν ότι πράγματι έχει χτυπήσει ο αντίπαλός τους τότε τηρούν και με το παραπάνω το fair play, κάτι που έγινε στην αναμέτρηση των Περιβολίων αρκετές φορές, όπου ακόμα κι όταν είχαν υποσχόμενη επίθεση έβγαζαν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου καθώς βρισκόταν στο έδαφος παίκτης της Αναγέννησης.

 

Estrella
/psiloritischania