Το Πάσχα τέλειωσε, η δουλειά αρχίζει…

Πλατανιάς | 3 Μαΐου 2016, 11:46

Σε διαδικασία προετοιμασιών που αφορούν σε γενικότερο επίπεδο τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρεθεί ο Πλατανιάς από την Τετάρτη και μετά, οπότε και οι ποδοσφαιριστές θα έχουν επιστρέψει από το πρώτο… τμήμα των διακοπών τους λόγω των εορτών του Πάσχα.

Καταρχήν, ο Γιώργος Παράσχος περιμένει το απόγευμα της Τετάρτης (στις 18:30) τους παίκτες του στο Μάλεμε για να ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις μετά τη μία εβδομάδα περίπου διακοπών που τους δόθηκε. Όπως έχουμε ξαναγράψει, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 20 Μαΐου οπότε και θα λήξουν οριστικά οι υποχρεώσεις γι’ αυτή τη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, σειρά θα πάρουν τα σημαντικά ζητήματα και κυρίως του σχηματισμού του ρόστερ για την ομάδα της νέας περιόδου. Οι μεταγραφές είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο που ήδη απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει εάν θα υπάρξει κάποια ή κάποιες πωλήσεις παικτών. Όπως και να ‘χει κι από τη στιγμή που ολοκληρώνονται οι διακοπές του Πάσχα, το ενδιαφέρον αυξάνεται για το τι αποφάσεις θα παρθούν από εδώ και στο εξής για τον Πλατανιά της σεζόν 2016-17. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad