Το παράπονο Μαγκαφίνη για τα ΜΜΕ των Χανίων

Παλαιόχωρα | 17 Δεκεμβρίου 2017, 20:20

Ανακουφισμένος για τη νίκη της ομάδας του επί του Ερμή Ζωνιανών, αλλά και με ένα... παράπονο προς τα ΜΜΕ των Χανίων παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Παλαιόχωρας, Δημήτρης Μαγκαφίνης.

Ειδικότερα, για το θέμα που αφορά τα ΜΜΕ του Νομού, τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την προβολή της ομάδας, ζητώντας περισσότερη στήριξη.

Για το ματς και τη μεγάλη νίκη που κατάφερε η Παλαιόχωρα, ο κ. Μαγκαφίνης σημείωσε ότι αυτό το αποτέλεσμα θα βοηθήσει προκειμένου να εξασφαλιστεί ο στόχος της παραμονής.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον Δημ. Μαγκαφίνη είναι οι εξής:

«Είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, πραγματικά από δύο ομάδες που καίγονταν για βαθμούς. Ηταν ένα παιχνίδι με πάρα πολύ πάθος και πολλές προσωπικές μονομαχίες, υπήρχε μεγάλη ένταση κιόλας στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και εκεί πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να έχουμε μία πιο μεγάλη διαφορά στο σκορ. Λογικό είναι ο Ερμής Ζωνιανών να ανεβάσει την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι μια καλή ομάδα της κατηγορίας, άσχετα από τους βαθμούς που έχει. Εγώ δε βλέπω τους βαθμούς που έχει κάθε ομάδα, αλλά τον προπονητή και την ομάδα που έχει τα δύο τελευταία χρόνια. Εμείς είμαστε νεοφώτιστοι και παλεύουμε στα ίσια όλες τις ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ερμής Ζωνιανών είχε δύο καλές ευκαιρίες. Εμείς βρήκαμε χώρους με τον Δρακάκη και τον Καζαντζίδη να τελειώσουμε το παιχνίδι. Σημασία έχει ότι καταφέραμε και κρατήσαμε, παίζοντας με πάθος, τη νίκη. Επιτέλους νίκη θα λέγαμε στην Κάντανο! Ελπίζουμε και το νέο έτος να μπει πάλι με νίκη, όπου παίζουμε πάλι στην έδρα μας με το Αιγάλεω. Θεωρώ ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Πιστεύω ότι έπρεπε να έχουμε άλλους 4-5 βαθμούς και επειδή ήταν ο ίδιος διαιτητής με την Κηφισιά, όταν έγινε εκεί μια φάση από κόρνερ, μου ήρθε η εικόνα της Κηφισιάς και σκέφτηκα μήπως δεχτούμε πάλι την ισοφάριση… Ευτυχώς δεν έγινε αυτό. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Για το αν θα ακολουθήσουν μεταγραφές για την ομάδα της Παλαιοχώρας: «Ναι, αυτό πιστεύω, θα μιλήσω με τον πρόεδρο. Υπάρχει διάθεση να δώσουμε μία τονωτική ένεση στην ομάδα. Οχι τρέλες. Θέλουμε να κάνουμε ουσιαστικά πράγματα. Θα γίνουν 1-2 προσθήκες εφόσον ενδεχομένως κάποιος παίκτης αποχωρήσει, οπότε στον ένα γύρο που απομένει, συν ένα ακόμα παιχνίδι να μπορέσουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που πρέπει έτσι ώστε η ομάδα μας να κρατηθεί στην κατηγορία. Θα ήθελα όμως να εκφράσω και ένα παράπονο προς τα ΜΜΕ των Χανίων ώστε να καταλάβουν ότι την Παλαιόχωρα -εγώ δεν είμαι από εδώ, είμαι Καβαλιώτης, αλλά ζω εδώ κι εργάζομαι εδώ- πρέπει να την προσεγγίζουν καλύτερα. Οχι όταν δεν παίζει ο Πλατανιάς ή ο Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός να έρχονται μόνο τότε. Υπήρχε παιχνίδι που δεν βρέθηκε κανείς εδώ. Εμείς ως ομάδα εκπροσωπούμε το νομό Χανίων. Μία ευρύτερη περιοχή, νεοφώτιστη, η οποία είναι ανερχόμενη. Πρέπει να το καταλάβουν αυτό. Εγώ είδα και την αντιμετώπιση στα ματς του Κυπέλλου. Η Παλαιόχωρα έχει αλλάξει επίπεδο και πρέπει λίγο να την στηρίξουν. Συγνώμη που το λέω, ουδέτερος είμαι, δεν είμαι Χανιώτης, αλλά αυτό έχω αφουγκραστεί αυτούς τους 5 μήνες που είμαι εδώ. Θα ήθελα να είσαστε πιο κοντά στην ομάδα για να την βοηθήσετε ώστε να έχει το χανιώτικο ποδόσφαιρο τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική την Παλαιόχωρα και τον επόμενο πρωταθλητή που θα βγει από το τοπικό».

Mikel Chania Delivery
Auto KCS

Rabona ad