Το πανελλήνιο beach volley στα Χανιά (2-4/6)

Βόλεϊ 25 Μαΐου 2023, 16:23

Με τη συμμετοχή μερικών εκ των κορυφαίων ομάδων άμμου στην Ελλάδα ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση του πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley που θα διεξαχθεί στα Χανιά.

KTEO Κρήτης

Η δράση για το Chania Open όπως είναι η ονομασία του τουρνουά (και αποτελεί μέρος του πανελληνίου πρωταθλήματος) θα λάβει χώρα το διάστημα από 2 έως 4 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στους Αγίους Αποστόλους.

Η ενημέρωση από τον διοργανωτή σύλλογο Beach Volley Χανιά έχει ως εξής:

Στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά μεταφέρεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, με το CHANIA OPEN να διεξάγεται το τριήμερο 2-4 Ιουνίου με διοργανωτή τον σύλλογο Beach Volley Χανιά, τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης.

Το τουρνουά είναι κατηγορίας τριών αστεριών με συντελεστή 0,8 στην πανελλήνια βαθμολογία και αναμένεται να προσελκύσει μερικές εκ των κορυφαίων ομάδων της άμμου στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα 14.00.

Ο σύλλογος Beach Volley Χανιά θα καλύψει τα έξοδα διαμονής για τους αθλητές/αθλήτριες του κυρίως ταμπλό (εκτός νομού Χανίων για Παρασκευή & Σάββατο 2-3 Ιουνίου), όπως επίσης και την διατροφή τους (Παρασκευή 2 Ιουνίου: βραδινό, Σάββατο 3 Ιουνίου: πρωινό, μεσημεριανό σνακ και βραδινό και Κυριακή 4 Ιουνίου: πρωινό και μεσημεριανό σνακ). Επίσης οι θα καλυφθεί η διαμονή και η διατροφή των αθλητών/τριων των τελικών για την Κυριακή το βράδυ αν το επιθυμούν.

Τα προκριματικά σε άνδρες και γυναίκες θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής (2/6), ενώ το Σάββατο 3 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό.

manolikakis
Synagogi

Rabona ad