Το οργανωτικό, το μεταγραφικό και ο Μυροφορίδης

Χανιά | 26 Σεπτεμβρίου 2020, 18:20

Στο οργανωτικό πέφτει μεταξύ άλλων το βάρος στην ομάδα των Χανίων. Αυτό προκύπτει ως συμπέρασμα από τις πρώτες δηλώσεις Μυροφορίδη, οι οποίες έγιναν στο athlitiko.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των Χανίων αυτό που σε πρώτη φάση φαίνεται να επιδιώκει, είναι να συμβάλει στο να οργανωθεί η ομάδα σε διάφορους τομείς προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις τους στόχους τους οποίους θα θέσει.

Οπως φαίνεται, για το ζήτημα τουλάχιστον των μεταγραφών, τα πάντα παραμένουν αυτή τη στιγμή ανοικτά για το πώς θα ολοκληρωθεί το δυναμικό της ομάδας. Οπως είναι γνωστό, η τελευταία προσθήκη για τα Χανιά αφορά τον Λούκας Μπραμπίγια, η μεταγραφή του οποίου απομένει βέβαια ν’ ανακοινωθεί επίσημα. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται από τη νέα εβδομάδα στα Χανιά, οπότε και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί εάν μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού θα ακολουθήσει κάποια ακόμη όπου από τις δηλώσεις Μυροφορίδη διαφαίνεται αρκετά πιθανό… Λογικά μάλιστα, ο πρόεδρος θα θέλει να δώσει την ευκαιρία στον Μυροφορίδη να πραγματοποιήσει την πρώτη του κίνηση.

Η ουσία είναι ότι τα Χανιά και ειδικότερα ο Αντώνης Ροκάκης δείχνει με τη διαχείριση την οποία κάνει τους τελευταίους μήνες, μεταξύ αυτών και την πρόσληψη ενός ανθρώπου που είναι γνωστός στο ποδόσφαιρο όπως ο Μυροφορίδης, ότι επιδιώκει να προσδώσει στην ομάδα του μια άλλη ταυτότητα και μένει να φανούν τα αποτελέσματα…

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania