Το όνομα “Μελάς” για τον ΑΟΧ

Χανιά | 16 Ιουλίου 2016, 13:02

Ένα πρώτο όνομα φέρνουν στο προσκήνιο τα "Χανιώτικα Νέα" για τον νέο επιχειρηματία που επιδιώκει να δραστηριοποιηθεί στην ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά και το οποίο είναι αυτό του κ. Μελα.

Παρόλα αυτά, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας δεν ξεκαθαρίζονται περισσότερα και μάλιστα δίπλα στο όνομα του κ. Μελά υπάρχει ένα ερωτηματικό, απόδειξη ότι η πληροφόρηση αυτή τη στιγμή είναι συγκεχυμένη. Ειδικότερα, το σημείο όπου αναφέρεται το συγκεκριμένο όνομα, τονίζεται μεταξύ άλλων ότι, «στο τελικό στάδιο δείχνουν να βρίσκονται οι διαβουλεύσεις για το πώς θα πορευτεί ο Α.Ο. Χανιά τη νέα περίοδο. Σύμφωνα με όσα τουλάχιστον εσχάτως φημολογούνται, άνθρωπος από την Αθήνα (εν ονόματι Μελάς;) επιχειρεί να δραστηριοποιηθεί γύρω από τον σύλλογο και να καταρτίσει εν πολλοίς το πλάνο που θ’ ακολουθηθεί».

Απομένει λοιπόν να γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα για ό,τι αφορά το όνομα “Μελάς” για τον Α.Ο. Χανιά, με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών να αναφέρουν ότι πάρα πολύ σύντομα η διοικητική κατάσταση στην ΠΑΕ θ’ αρχίσει να ξεκαθαρίζει.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad