«Το όνειρο δεν σβήνει, το ταξίδι δεν σταματά!»

Γ' Εθνική 1 Ιουνίου 2021, 16:13

Τον απολογισμό της διετίας για τον ΑΟΑΝ κάνει με γραπτή του δήλωση στα ΜΜΕ ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Μάνος Μακράκης.

«Το όνειρο δεν σβήνει, το ταξίδι δεν σταματά!» τονίζει αρχικά και για το τέλος απευθύνει κάλεσμα σε όσους αγαπούν την ομάδα του Αγίου Νικολάου να το δείξουν έμπρακτα σε λίγες ημέρες, στη Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Μ. Μακράκης:

«Το όνειρο δεν σβήνει, το ταξίδι δεν σταματά!

Πέρασαν ήδη δύο χρόνια από τη στιγμή που μια παρέα ανθρώπων μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις και σκέψεις αναλάβαμε την τύχη της ομάδος που αγαπάμε, της ομάδος της πόλης μας.

Η αρχή ήταν πολύ δύσκολη λόγω της πρωτύτερης κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει το σωματείο καθώς είχε χάσει την αίγλη του ακόμη και στην ίδια μας την πόλη. Ο πρώτος χρόνος κύλησε πολύ δύσκολα, καθώς η απειρία μας και τα λάθη μας έκαναν το εγχείρημα που ξεκινήσαμε να δείχνει δύσκολο, όμως η θέληση, το πάθος μας και η αγάπη που εισπράτταμε από τον κόσμο, μας έκανε στο τέλος να τα καταφέρουμε.

Η δεύτερη ονειρική περίοδος, ξεκίνησε μη έχοντας δεδομένα λόγω κορονοϊού, όμως κρατώντας τον Άνθρωπο με «Α» κεφαλαίο Νίκο Σουργιά και κάνοντας σωστό προγραμματισμό και παρ’ολο το περιορισμένο μπατζετ , έμελλε να κάνει ολόκληρη την Κρήτη να μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον οργανισμό ΑΟΑΝ.

Δεν είμαι άνθρωπος που θα πω ότι σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, γιατί ο προορισμός του δικού μου ΑΟΑΝ είναι μόνο η κορυφή. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην αγάπη του κόσμου που εισέπραττα καθημερινά και που αυτός ήταν ο λόγος που πάσχιζα να φέρω χαρά και επιτυχίες σε έναν σύλλογο που αγαπω και μεγάλωσα στο πλευρό του.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Σουργιά, τον Αντώνη Γιαννακάκη, τον Βασίλη Μπέρκοβιτς,τον Αυξέντιο Κεκελέκη, το γιατρο της ομάδας μας Γιώργο Παπαδοπούλη τον στρατιώτη του ΑΟΑΝ Νίκο Τσώτσο, ανθρώπους οι οποίοι είναι χαρά και ευλογία να συνεργάζεσαι μαζί τους, τους φροντιστές, τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι με έκαναν να χάνω τον ύπνο μου πριν και μετά από κάθε παιχνίδι μας και με έκαναν να μη θέλω να λείπω λεπτό από το πλευρό τους, το εξαίρετο διοικητικό συμβούλιο που τα δύο αυτά χρόνια έδωσε τα πάντα ώστε αυτή η ομάδα να θέσει τις βάσεις για να ξαναζήσει τις δόξες του παρελθόντος.

Τέλος, τους χορηγούς μας, τους υποστηρικτές μας και τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας που ήταν αυτά τα δύο χρόνια, ο απίστευτος κόσμος του ΑΟΑΝ. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον άνθρωπο που μας έκανε να γίνουμε ΑΟΑΝ, να αγαπήσουμε τον σύλλογο και να ονειρευόμαστε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει στις μεγάλες κατηγορίες Λάμπρο Μάρη, ο οποίος δεν έλειψε ούτε μια στιγμή από το πλευρό της ομάδος τα δύο αυτά χρόνια. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου πάνω απ’ όλα αντιδήμαρχο Χάρη Αλεξάκη και Λευτέρη Ραφαϊλάκη πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ, τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, αλλά και σύσσωμη την δημοτική αρχή και τους υπαλλήλους του δήμου, καθώς από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και ήταν δίπλα μας σε ότι και αν τους ζητήθηκε. Τελευταίο αφήνω τον πρόεδρο και παιδικό μου φίλο Γρηγόρη Κοκολάκη, τον άνθρωπο που ξεκινήσαμε μαζί το καλοκαίρι του 2019 την αναγέννηση αυτής της ομάδας, τον άνθρωπο που άφησε προσωπικές φιλοδοξίες και το «εγώ» του, γιατί από την αρχή ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και να ενώσει όλους όσους αγαπούσαν, αγαπάνε τον ΑΟΑΝ και να δημιουργήσουμε νέους φιλάθλους.

Ραντεβού όλων όσων αγαπάμε την ομάδα μας στη Γενική Συνέλευση σε μερικές ημέρες, για έναν ΑΟΑΝ δυνατό, για έναν ΑΟΑΝ στην κορυφή. ΑΟΑΝ στα εύκολα, ΑΟΑΝΑΡΑ στα δύσκολα.

Με εκτίμηση Μακράκης Μάνος (υπεύθυνος ποδ. τμήματος ΑΟΑΝ)».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad