Το ντεμπούτο μετά από… ένα χρόνο καθυστέρηση για Τάτση στη Σούπερ Λιγκ

Super League 1 25 Νοεμβρίου 2020, 17:15

Ο Γιάννης Τάτσης είναι και επίσημα πλέον προπονητής της Λάρισας και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον το ντεμπούτο που θα πραγματοποιήσει στον πάγκο της ΑΕΛ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μία απλή ματιά στο πρόγραμμα των “βυσσινί” όσον αφορά το επόμενο που ακολουθεί, θα φανερώσει ότι το πρώτο παιχνίδι για το νεαρό τεχνικό και πρώην του Πλατανιά ως προπονητή της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο, ένα παιχνίδι το οποίο περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Ο Τάτσης σε κάθε περίπτωση αναμένεται να έχει μια δύσκολη αποστολή στην ομάδα της Λάρισας, καθώς η ΑΕΛ χρειάζεται βαθμούς αυτή τη στιγμή άμεσα προκειμένου να ξεφύγει από την χαμηλή σχετικά θέση στην οποία βρίσκεται και ν’ αναρριχηθεί ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, που είναι και το ζητούμενο.

Οσον αφορά τον Τάτση αυτόν κάθε αυτόν, η μεταπήδησή του στην ΑΕΛ δεν παύει να συνιστά μια μεγάλη επιτυχία, την οποία δείχνει να εξαργυρώνει μετά από ένα χρόνο και κάτι όταν ήταν τεχνικός στον Πλατανιά, με τον οποίο έχασε αυτή την ευκαιρία να τον καθοδηγήσει στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας για μερικά δευτερόλεπτα όπως είναι γνωστό…

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania