Το νέο ξεκίνημα της ΕΘΚ

ΕΘΚ | 25 Αυγούστου 2020, 14:13

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν βρίσκεται πλέον η ΕΘΚ, πραγματοποιώντας τη Δευτέρα το απόγευμα την πρώτη προπόνηση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το καλοκαίρι που φτάνει προς το τέλος του αποδείχτηκε ιδιαίτερα έντονο για την πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας η οποία ωστόσο θα παραμείνει σε αυτό το πρωτάθλημα μετά τις όχι και τόσο ευχάριστες εξελίξεις που υπήρξαν γενικότερα στο ποδόσφαιρο του Ακρωτηρίου και που σαν απαρχή είχαν την αποχώρηση του Μανώλη Σβουράκη.

Οπως είναι γνωστό, τη θέση στην τεχνική ηγεσία έχει αναλάβει το δίδυμο των Μάκη Γιαννόπουλου και Μιμή Μουσουράκη.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί είναι το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Νέο Κισσαμικό.

ETHK PROTI 2

ETHK PROTI 3

Η ενημέρωση από την ΕΘΚ αναφέρει τα εξής:

Η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21, πραγματοποιήθηκε χθες στις 18.00 στο γήπεδο Καθιανών.

Ανανεωμένη πλέον η Ε.Θ.Κ., με νέο προπονητικό δίδυμο (κ. Γιαννόπουλο – κ. Μουσουράκη), θα στηριχθεί σε παλιούς αλλά κυρίως σε πολλούς νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την Ακαδημία των ομάδων Ακρωτηρίου.

Αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι αυτή η ομάδα αποτελεί προϊόν της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες του Ακρωτηρίου και γεμάτη όρεξη με καινούριους στόχους είναι έτοιμη να βάλει πλώρη για τις νέες προκλήσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Η ομάδα μας, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, θα συνεχίσει με καθημερινές προπονήσεις ενώ έχει προγραμματίσει τα ακόλουθα φιλικά:

Σάββατο (5/9/2020) με Νέο Κισσαμικό

Σάββατο (12/9/2020) με Άπτερα

Σάββατο (19/9/2020) με Ασπίδα

Σάββατο (26/9/2020) με Α.Π. Σούδας

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους!

*Φωτ. Αντώνης Παπαδεράκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards