Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΑΝ

Γ' Εθνική 20 Ιουνίου 2021, 23:07

Πραγματοποιήθηκαν η γενική συνέλευση και οι εκλογές στον ΑΟΑΝ και προέκυψε το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα συσταθεί σε σώμα τις προσεχείς ημέρες.

Όλα αυτά έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (20/06) στο κινηματοθέατρο “Χριστίνα” με εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων (σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λασιθιώτικης ομάδας).

Το νέο Δ.Σ. του ΑΟΑΝ αποτελείται από ένδεκα άτομα (11) κι αναμένεται να συνεδριάσει άμεσα για να συσταθεί σε σώμα και να μοιραστούν οι ρόλοι.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του ΑΟΑΝ αναφέρει σχετικά:

«Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο σωματείο μας, με την παρουσία του κόσμου να είναι ιδιαίτερα έντονη και εντυπωσιακή στο κινηματοθέατρο “Χριστίνα”, δείχνοντας ακόμη μία φορά την στήριξη του στην ομάδα της πόλης, τη δική του ομάδα.

Έγινε απολογισμός από το απερχόμενο Δ.Σ. και εν συνεχεία παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες, από τις οποίες προέκυψε το ακόλουθο Δ.Σ. σύμφωνα με τις ψήφους των μελών:

➜ Μακράκης Εμμανουήλ
➜ Μυλωνάκης Χριστόφορος
➜ Ζαχαριάς Κωνσταντίνος
➜ Δανδουλάκης Ιωάννης
➜ Δατσέρης Κωνσταντίνος
➜ Νίχλος Αντώνης
➜ Παπαδογιαννάκης Λουκάς
➜ Αλέξης Εμμανουήλ
➜ Παντερμαράκης Ζαχαριάς
➜ Κοκολάκης Γρηγόρης
➜ Παπαδόπουλος Ευάγγελος

Τις επόμενες ημέρες το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να ανατεθούν πόστα και ρόλοι. Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Μάρης Λάμπρος, Φαρσαρης Ιωάννης και Φωκάς Ιωάννης.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad