Το μυαλό στον Αρη

Χανιά | 7 Νοεμβρίου 2016, 21:47

To παιχνίδι με τον Αρη έρχεται στο προσκήνιο πλέον για τον Κισσαμικό με το ματς στη Λαμία να αποτελεί παρελθόν. Η χανιώτικη ομάδα έχει άλλωστε ένα νέο πολύ δύσκολο έργο μπροστά της απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και ήδη το μυαλό είναι στραμμένο εκεί.

Φυσικά, αυτό που χρίζει σημειώσεως είναι τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος του Αρη, που δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, βάσει των προσδοκιών που υπήρχαν, με συνέπεια να έγιναν τα όσα έγιναν μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα με τον Αιγινιακό και όπου μεταξύ άλλων ο Τζιμπούρ βρέθηκε να… γρονθοκοπεί οπαδό μετά από είσοδο του τελευταίου στον αγωνιστικό χώρο!

Σίγουρα, το ότι ο Αρης δεν είναι σε καλή κατάσταση, αυτό είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ή να μην απασχολεί τον Κισσαμικό, που αυτό που επιδιώκεται είναι να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η προετοιμασία αυτές τις μέρες και να κερδηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι το ματς με τον Αρη είναι το τρίτο σερί, πολύ δύσκολο μετά από αυτά με ΟΦΗ και Λαμία. 

Τώρα, σε αγωνιστικό επίπεδο, η αποστολή του Κισσαμικού επέστρεψε τη Δευτέρα το πρωί στα Χανιά, με τους παίκτες να βρίσκονται το απόγευμα στο γήπεδο στο Καστέλι για προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ για τους υπόλοιπους το “μενού” περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το ματς στη Λαμία, ο Κίκε έχει υποστεί διάστρεμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Σελινιωτάκης έχει υποστεί διάταση στον ορθό μηριαίο, αλλά δεν κινδυνεύει να χάσει το σαββατιάτικο ματς με τον Αρη, όπως τουλάχιστον φαίνεται. 

Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη την Τρίτη το απόγευμα. 

Estrella
/psiloritischania