Το μήνυμα της Ζουζούνη για το ασημένιο στην Βουδαπέστη

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 14 Μαΐου 2021, 0:06

Ικανοποιημένη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Βουδαπέστη νιώθει η Βιολέτα Ζουζούνη.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια με ανάρτηση της στο Facebook τονίζει πως ο επόμενος της στόχος είναι η πρόκριση στην Βαρκελώνη, που θ’ ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο…

Υπενθυμίζεται πως η Ζουζούνη μαζί με τα άλλα κορίτσια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο αγώνισμα του κόμπο.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ζουζούνη είναι το εξής:

Μετά από πολύωρη και σκληρή καθημερινή δουλειά, καταφέραμε  τον αρχικό μας στόχο με την ομάδα μου και ανεβήκαμε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου σήμερα 13/5, όπου και πραγματοποιήθηκε ο τελικός του κόμπο του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Βουδαπέστη. Επόμενος μας στόχος, η Πρόκριση στην Βαρκελώνη που θα μας δώσει το μεγάλο εισιτήριο για την Ολυμπιάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τις προπονήτριές μου και όλο το προσωπικό team που μας βοηθάει και μας στηρίζει καθημερινά στην προσπάθεια μας για  το μεγάλο στόχο.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad