Το μέλλον του ΑΟΧ στην Επιτροπή Εφέσεων

Χανιά | 12 Ιουλίου 2017, 12:23

Στην Επιτροπή Εφέσεων στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον για τον Α.Ο. Χανιά. Μια καθόλα κρίσιμη μέρα για το μέλλον του σωματείου, καθώς η απόφαση που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την παραμονή ή όχι της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα, με τον ΑΟΧ να προσδοκά σε ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης, βάσει της οποίας υπήρξε η αφαίρεση… 33 βαθμών από τη συγκομιδή του, που οδηγούν στον υποβιβασμό του. Τώρα, ο ΑΟΧ ελπίζει φυσικά ότι αυτό το σκηνικό θ’ ανατραπεί πλήρως και θα εξασφαλιστεί η παραμονή του. Οπως έχουμε γράψει εδώ και μέρες, την υπεράσπισή του στο δικαστήριο έχουν αναλάβει δύο γνωστοί και έμπειροι δικηγόροι, που πρόκειται για τους Αργύρη Λίβα και Νίκο Μπιλίρη.

Σημειώνεται και πάλι πως σήμερα είναι η εκδίκαση ης έφεσης και η απόφαση θα πρέπει ν’ αναμένεται αργότερα, ενδεχομένως την άλλη εβδομάδα. Φυσικά, όλα αυτά επιφέρουν ένα “κόστος” σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ο ΑΟΧ δεν μπορεί να σχεδιάσει εν όψει της επόμενης περιόδου. 

Estrella
/psiloritischania