Το Μάιο η επιστροφή στη δράση

Τεχνική Κολύμβηση | 20 Απριλίου 2021, 17:27

Εφτασε η στιγμή για την επανέναρξη της δράσης στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης. Αυτή θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 14 μέχρι 16 Μαΐου στα Ιωάννινα με την πραγματοποίηση της ημερίδας επιλογής που αφορά τον καταρτισμό των Εθνικών ομάδων για τις φετινές κορυφαίες διοργανώσεις που υπάρχουν στο άθλημα.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ΚΟΕ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες άνω των 13 ετών οι οποίοι την περασμένη περίοδο κατάφεραν να πετύχουν τουλάχιστον σε ένα αγώνισμα το όριο της OPEN κατηγορίας.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΚΟΕ έχει ως εξής:

Στα Γιάννενα, τον ερχόμενο μήνα, η επανεκκίνηση

Ημερίδα επιλογής για τις Εθνικές ομάδες που θα μετάσχουν στις φετινές κορυφαίες διοργανώσεις του αθλήματος της τεχνικής κολύμβησης, θα διεξαχθεί το τριήμερο 14, 15 και 16 Μαΐου στο Εθνικό Κολυμβητήριο των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της επανέναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στα αθλήματα της.

Οπως ενημέρωσε σήμερα (20/4) η ΚΟΕ τα σωματεία, δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές / τριες άνω των 13 ετών (γενν. 2008) και οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (1/1-31/8/2020) πέτυχαν τουλάχιστον σε ένα αγώνισμα το όριο της OPEN κατηγορίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο έως τις 3 Μαΐου και ώρα 21.00.

Οι διοργανώσεις για τις οποίες θα ισχύσουν τα αναθεωρημένα πλέον κριτήρια επιλογής, λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία, είναι:

• Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, 3-9 Ιουλίου 2021 Τόμσκ (Ρωσία)
• Παγκόσμιο Πρωτάθλημα OPEN WATER, 23-29 Σεπτεμβρίου 2021 Σαν Αντρές (Κολομβία)
• Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων, 13-19 Ιουνίου 2021 Λινιάνο (Ιταλία).

karta antonis garden

Rabona ad