«Το lockdown είναι αρνητικό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Γ' Εθνική | 9 Φεβρουαρίου 2021, 16:30

Την άποψή του για το ξεκίνημα του Ρεθυμνιακού στο πρωτάθλημα και για το πως η καραντίνα έχει επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες κατέθεσε ο Γιάννης Γαλερός.

Αναλυτικά όσα είπε ο 17χρονος μεσοεπιθετικός στη Facebook σελίδα της ομάδας του:

«Η πορεία μας στο πρωτάθλημα ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα με δύο νίκες και δύο ήττες που κρίθηκαν αυστηρά στις λεπτομέρειες. Βγάλαμε μία δυνατή θα την χαρακτήριζα προετοιμασία, δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις, ενώ είχαμε και ένα πολύ ζεστό “κλίμα” στην ομάδα το οποίο πιστεύω σε μια πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα και γιατί όχι να ήμασταν και από τα φαβορί. Το νέο lock down είναι σίγουρα αρνητικό για όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Διότι η αποχή που επικρατεί από τις ομαδικές προπονήσεις και που όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα θα επηρεάσει σημαντικά τις ομάδες και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήδη βρισκόμαστε για παραπάνω από τρεις μήνες μακριά από την αγωνιστική δράση. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχουμε καλή χρονιά με υγεία. Ας ελπίσουμε να τελειώσει γρήγορα το κακό που μας έχει βρει και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας.»

Ο Γιάννης Γαλερός αποτέλεσε το 16ο (και πλέον πρόσφατο) μεταγραφικό απόκτημα του Ρεθυμνιακού (ανακοινώθηκε στα μέσα Νοεμβρίου) και τον δεύτερο νεαρότερο σε ηλικία ποδοσφαιριστή της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, μετά τον Μανώλη Κοσκινά. Η πρόωρη διακοπή του πρωταθλήματος δεν του επέτρεψε να κάνει κάποια συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι (ακόμη).

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad