Το Λίντο φόρεσε τα “καλά” του μετά από 20 χρόνια

Βόλεϊ | 17 Ιαν 2021, 16:04

Αγώνας της μεγάλης κατηγορίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο για πρώτη φορά μετά είκοσι χρόνια. Από την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλείου η σκυτάλη πέρασε στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Αυτό συνέβη στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Κηφισιά για την 3η αγωνιστική της Volley League. To κλειστό του Λίντο φιλοξένησε ξανά αγώνα της Α1 μετά από είκοσι χρόνια, όταν η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλείου αγωνιζόταν στην Α1′ κατηγορία.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου Λευτέρης Ζερβός έδωσε αναμνηστικά δώρα του ΕΑΚΗ στην ομάδα της Κηφισιάς και του ΟΦΗ. Στο θέμα έκαναν ειδική αναφορά τόσο το ΤΑΑ ΟΦΗ, όσο και η Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, η οποία αναφέρει:

«Μία σημαντική βραδιά για το κλειστό Γυμναστήριο Λίντο. Παρόλο που για πολλά χρόνια το γήπεδο δεν είχε την χαρά να φιλοξενήσει ένα μεγάλο αγώνα οι εργαζόμενοι του ΕΑΚΗ τα είχαν όλα στην εντέλεια!

Οι άνθρωποι του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλεϊ ένιωθαν σαν το σπίτι τους και η αποστολή της Κηφισιάς ένιωσε την Κρητική φιλοξενία απ’ την Διοίκησή μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης που μας τίμησε με την παρουσία του.»


karta antonis garden

Rabona ad