Το κρίσιμο 24ωρο για το “ναι” του Ράσμουσεν!

Πλατανιάς | 13 Ιανουαρίου 2016, 21:25

Κρίσιμες για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Δανού Μόρτεν Ράσμουσεν είναι οι επόμενες ώρες, με τους ανθρώπους του Πλατανιά να ελπίζουν στο "ναι" του 31χρονου επιθετικού!

Το σίγουρο είναι ότι η αποκάλυψη του athlitiko για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ότι αποτελεί τον βασικό στόχο του Πλατανιά για την ενίσχυση της επίθεσής του είναι απόλυτα ρεαλιστική, με τους “ερυθρολεύκους” να επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις έτσι ώστε ο Ράσμουσεν να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει την φανέλα της χανιώτικης ομάδας.

Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή διαδραματίζει ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του Ράσμουσεν, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον προσωπικό μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και ο οποίος είναι θετικός με την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος και αυτό ενδεχομένως είναι το μεγαλύτερο αβαντάζ για τον Πλατανιά. Επίσης οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν καταλήξει και στο οικονομικό, με τον Πλατανιά σε κάθε περίπτωση, εφόσον γίνει η μεταγραφή ν’ αναμένεται να πραγματοποιήσε μία μίνι υπέρβαση για να φέρει τον Ράσμουσεν στα Χανιά.

Επίσης σημαντικό είναι ότι η ομάδα του στη Δανία στην οποία αγωνίζεται από το 2012, η Μίντιλαντ, δεν έχει πρόβλημα στο να τον παραχωρήσει και ουσιαστικά να τον αποδεσμεύσει έξι μήνες προτού λήξει το συμβόλαιό του.

Οι επόμενες ώρες λοιπόν -και ειδικότερα το επόμενο 24ωρο- είναι πολύ σημαντικές και υπάρχει ένα σοβαρό ομολογουμένως ενδεχόμενο ο Ράσμουσεν να πάρει την απόφαση και να έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του Πλατανιά…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad