Το καγιάκ του ΝΟΧ συγκέντρωσε χρήματα και τρόφιμα για τον “Συνάνθρωπο”

Κανόε καγιάκ | 29 Απριλίου 2021, 18:56

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Μαραθώνιος Αγάπης που διοργάνωσε η ομάδα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

KTEO Κρήτης

Η δράση που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του ναυταθλητικού κέντρου Σούδας είχε σα στόχο την ενίσχυση της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος”.

Η σχετική ενημέρωση από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων αναφέρει τα εξής:

Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος” που διοργάνωσε τη Μεγάλη Τετάρτη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και ειδικότερα η ομάδα κανόε καγιάκ.

Ο στόχος επετεύχθη, καθώς οι αθλητές του τμήματος κωπηλάτησαν με σανίδες καγιάκ και sup συνολικά 102,6 χλμ. μετά από 10 ολόκληρες ώρες, ξεκινώντας την προσπάθεια τους στις 8 το πρωί και την οποία ολοκλήρωσαν στις 6 το απόγευμα!

Πρόκειται για πρωτοβουλία που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με την απόλυτη συνεργασία και συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων, της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου, του συλλόγου γονέων και φίλων κανόε καγιάκ και της ΑΝΕΚ LINES.

Ο Μαραθώνιος Αγάπης στον οποίο συμμετείχαν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος όπου ο καθένας είχε το δικό του ρόλο (άλλοι είχαν το βάρος της “συγκομιδής” χιλιομέτρων και άλλοι συνεπικουρούσαν τη διαδικασία, εμψυχώνοντας τους συναθλητές τους) φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας ενώ να σημειωθεί ότι διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς οι σφοδροί άνεμοι αποτέλεσαν αντίπαλο ειδικότερα τις πρώτες ώρες της δράσης.

Ο Ναυτικός Ομιλος κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό το οποίο θα παραδώσει στον “Συνάνθρωπο”, ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα που θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες μέσω των εκκλησιών των Αγίου Νικολάου και Αγίου Νεκταρίου Σούδας.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και ειδικότερα στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία, όπου ο στόχος είναι να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια.

Synagogi

Rabona ad