Το γκολ του Οκερέκε… χώρισε τους “γείτονες”

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ Ιδομενέας | 19 Νοεμβρίου 2022, 18:49

Ενα γκολ του Οκερέκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτό που… διατάραξε τη "λευκή" ισορροπία ανάμεσα σε Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ και Ιδομενέα (1-0).

Oinolatris

Η Ενωση πήρε τη “γειτονική” αναμέτρηση στην οποία κυριάρχησε η δύναμη και… απουσίαζαν οι καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγελάκη σημείωσε τη 2η νίκη της σε τρία παιχνίδια (όλα στην έδρα της), ενώ ο Ιδομενέας υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα του.

Στο 48’ σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα όταν ο Οκερέκε αξιοποίησε την ασίστ του Φάμπιο Μουσταφά για το 1-0 που έμεινε ως το τέλος. Το μόνο που άλλαξε ήταν ο αριθμός των παικτών που ολοκλήρωσαν το ματς, καθώς στο 80’ ο Ι. Γεωργανάς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη, κάτι που συνέβη και στο 85’ με τον Πιπεράκη.

Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί: Ξενάκη – Τίκας

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Βαγγέλης Αγγελάκης): Γυπαράκης, Μαραγκουδάκης, Μουτσάκης (46’ Βαρανάκης), Σταθινάκης, Κιουρτσίδης, Καλογρίδης (39’ λ.τρ. Μπέσι), Μουσταφά (80’ Γ. Γεωργανάς), Ζανάι, Πιπεράκης, Αρτίν (75’ Σκαράκης), Οκερέκε.

Ιδομενέας (Μάνος Βεργανελάκης): Μωραΐτης, Ζιντιρίδης, Σταφυλαράκης (60’ Μπιτζανάκης), Καλαϊτζάκης, Ι. Γεωργανάς, Βαρουξάκης, Μερόλλη, Μεμά, Χριστόπουλος, Μωραϊτάκης, Δουλάς (75’ Τρουλλινός).

Estrella
10 years theatro
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad