Το φιλικό των αποκαλύψεων! 17:30 στα Περιβόλια με ΟΦΗ

Χανιά | 15 Οκτωβρίου 2016, 8:30

"Χαράς ευαγγέλια" για τους φιλάθλους των Χανίων που θα έχουν την ευκαιρία να δουν απο κοντά ένα σπουδαίο φιλικό ματς, ανάμεσα στον Α.Ο.Χανιά και στον ΟΦΗ.

/Bella Pizza

 

“Πρόβα τζενεράλε” και για τις δύο ομάδες που θα επιδιώξουν να εμφανίσουν το καλύτερο πρόσωπό τους, αφού πλέον η πρεμιέρα της ΦΟύτμπολ Λιγκ είναι “προ των πυλών”.

Ο ΑΟΧ που δεν έπαιξε φιλικό την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω έλλειψης αντιπάλου αλλά και της αδυναμίας χρήσης των Περιβολίων, θα επιδιώξει να εμφανίσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπό του, μπροστά στο κοινό του στα Περιβόλια για να διαπιστωθεί ότι η προετοιμασία, παρά τα “χίλια μύρια” εμπόδια, εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Απουσίες θα υπάρξουν και για τις δύο ομάδες, ενώ κοινός παρονομαστής αποτελεί η παρουσία του Μάρκο Ζόρο που παίζει πλέον στον ΑΟΧ ενώ έπαιξε στον ΟΦΗ προ τριετίας. Φυσικά, ο Ζόρο δε θα αγωνιστεί στο ματς αυτό…

Το ραντεβού λοιπόν έχει δοθεί στο γήπεδο των Περιβολίων, το Σάββατο στις 17:30, σε μια πρώτη γεύση κρητικού ντέρμπι δύο ομάδων που παίζεουν στηΦούτμπολ Λιγκ… Μάτς άτυπη ρεβάνς της προ 15 ημερών φιλικής αναμέτρησης στο “Γεντί Κουλέ” όπου ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad