Το «ευχαριστώ» του Πρωτοψάλτη

Ασπίδα | 21 Αυγούστου 2016, 11:02

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΣΧ εξέδωσε ο πρώην πρόεδρος της Ασπίδας, Κώστας Πρωτοψάλτης, που ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη γραπτή του δήλωση:

Με την ευκαιρία της λήξης της εκλογικής αναμέτρησης της ΕΠΣΧ και της νίκης του συνδυασμού μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους.

1. Καταρχήν τον επικεφαλής Στέλιο Βαρουξάκη που με επέλεξε ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους ,και μάλιστα στην ”βασική ενδεκάδα”. Η επιλογή του αυτή με γεμίζει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις.

2. Την ομάδα μου ΑΣΠΙΔΑ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ και ιδιαίτερα το Δ.Σ πού υποστήριξε θερμά την υποψηφιότητα μου και κυρίως τον συνδυασμό μας, μέχρι τέλους , παίρνοντας τα ανάλογα ρίσκα της κίνησης αυτής.

3. Την οικογένεια μου και κυρίως την γυναίκα μου τους φίλους μου, αλλά και τούς συνυποψήφιους μου από την παράταξη μας, που με στήριξαν σε μια δύσκολη, επίπονη και σκληρή αναμέτρηση, ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα.

4. Κλείνοντας θέλω να πω ότι, δεν πρέπει να σταθούμε ούτε στα αποκαΐδια του παρελθόντος, ούτε στις δάφνες της νίκης μας. Σίγουρα πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, που είχε το πλεονέκτημα της διεξαγωγής των εκλογών με ότι αυτό συνεπάγεται. Μας περιμένει σκληρή δουλεία σίγουρα θα γίνουν και λάθη ιδιαίτερα στην αρχή ,όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί παρότι νέοι, έχουμε και την εμπειρία, αλλά και την γνώση τού αντικειμένου και έναν αρχηγό πετυχημένο και κυρίως ”καθαρό”..

Ευχαριστώ όλους Κώστας Πρωτοψάλτης τέως Πρόεδρος ΑΠΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΝΚ

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis