Το «ευχαριστώ» του Χάλη για την κοπή της πίτας (pics)

Χάλης | 2 Μαρτίου 2017, 15:50

Με επιτυχία και μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Χάλη.

Η εκδήλωση της ομάδας του Βαρυπέτρου έγινε στην ταβέρνα “Κρητικός” και τον κόσμο διασκέδασε το συγκρότημα “Απαράδεκτοι”.

Ο Χάλης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαίτερα δύο ανθρώπους της περιοχής, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Τάσο Κουρουπάκη και τον γ’ αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Μιχάλη Κουλιεράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Α.Ο. Χάλης Βαρυπέτρου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους μας έκαναν την τιμή και παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μας .

Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κουρουπάκη Τάσο , τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Κουλιεράκη Μιχάλη .

Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα “Κρητικός” (Γιάννης Κρητικός) για την φιλοξενία αλλά και για το πλούσιο και νόστιμο μενού. Τον Γρηγοράκη Κωνσταντίνο για τις πίτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συγκρότημα “Απαράδεκτοι” που μας διασκέδασαν με τις όμορφες μουσικές τους. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάμε στον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του .

Ευχόμαστε του χρόνου να περάσουμε ακόμη καλύτερα .

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

Pita1
Pita
Boulakas
Paiktes
Bozis Tsouvalakis Koufakis
Bozi Bozis Beinto

 

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad