Το «ευχαριστώ» Κοπανάκη για την εκλογή του στην ΕΟΠ

Ποδηλασία | 24 Μαρ 2021, 13:01

Ο Γιάννης Κοπανάκης τοποθετείται ύστερα από την εκλογή του στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν.

Ο πρόεδρος του Τάλω ΑΝΕΚ LINES και πλέον Α’ αντιπρόεδρος στο ΔΣ της ΕΟΠ συγχαίρει τον νέο πρόεδρο, Βασίλη Διαμαντόπουλο και τον Ιάκωβο Φιλιππούση που επενεξελέγη στην ΕΟΕ και όλα τα στελέχη που εξελέγησαν και τον στήριξαν με την ψήφο τους.

Η ανάρτηση από τον κ. Κοπανάκη είναι η εξής:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

μετά τις πρόσφατες εκλογές για ανάδειξη διοίκησης και αντιπροσώπων στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, οι εκπρόσωποι των σωματείων της χώρας εξέλεξαν μέσα από διαφανείς και καθαρές διαδικασίες το νέο Πρόεδρο, τον εκπρόσωπο του αθλήματος στην Ολυμπιακή Επιτροπή και τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα αναλάβουν τις τύχες του αθλήματος για την επόμενη τετραετία.

Ως μέλος της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας θέλω να συγχαρώ το νέο Πρόεδρο Βασίλη Διαμαντόπουλο, τον Ιάκωβο Φιλιππούση που επενεξελέγη στην ΕΟΕ καθώς και όλα τα στελέχη που εξελέγησαν και να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με στήριξαν με την ψήφο τους.

Στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά από την εισήγηση του Προέδρου θα έχω την τιμή να κατέχω τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου από την οποία θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επανεκκίνηση και την ανάπτυξη του αθλήματος προτάσσοντας τον ποδηλάτη αθλητή και τα ποδηλατικά σωματεία.

Γιάννης Κοπανάκης,

Α’ Αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΟΠ

Πρόεδρος ΔΣ ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

karta antonis garden

Rabona ad