Το εργασιακό…. αρχίζει – Οδηγίες από Δήμο Χανίων

Μπάσκετ 22 Οκτωβρίου 2020, 12:29

Οδηγίες με αφορμή την έναρξη του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, η αυλαία του οποίου ανοίγει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου δίνει ο Δήμος Χανίων.

Οι οδηγίες αφορούν τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες για την αφετηρία των υποχρεώσεων τους, καθώς και όλα όσα πρέπει να ακολουθήσουν σχετικά με τον κορονοϊό.

«Καλή αρχή και ας είμαστε υπεύθυνοι», τονίζεται χαρακτηριστικά από το Δήμο Χανίων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

*ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ*

1. Η έναρξη του ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ θα γίνει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

2. Παρακαλούνται όσες ομάδες δεν έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά, να τα καταθέτουν ΟΛΑ μαζί (όχι ένα-ένα), καθημερινά στον Γραφείο του Δήμου στον Κλαδισσό από τις 8.30 ως τις 11.00.

3. Σε κάθε αγώνα, κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει μαζί της έναν φάκελο με τα δικαιολογητικά για το COVID-19. Τα δικαιολογητικά είναι εκείνα που αναρτήσαμε πριν μερικές μέρες και τα οποία χρησιμοποιήσαμε στις προπονήσεις, δηλαδή το ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥ και ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ – ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ. Τα δικαιολογητικά πρέπει να βρίσκονται ΠΑΝΤΑ στον ΦΑΚΕΛΟ για ιχνηλάτηση και να κρατούνται τουλάχιστον για 14 μέρες.

4. Η αναγραφόμενη κάθε φορά ως γηπεδούχος ομάδα, πρέπει να είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των δικαιολογητικών και των 2 ομάδων.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

 

karta antonis garden