Το «ευχαριστώ» για το αντίο του Νικολιουδάκη

ΑΣ Καλτσέτο | 29 Απριλίου 2026, 12:30

Τα παιχνίδια που έδωσε στο Final-4 με την Κ14 ήταν τα τελευταία για τον Νεκτάριο Νικολιουδάκη στην τεχνική ηγεσία του Καλτσέτο.

Ο Χανιώτης προπονητής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ακαδημία, ευχαριστώντας τα παιδιά και τους γονείς για τη στήριξη και τη συνεργασία που είχαν.

Η επιστολή από τον Νεκτάριο Νικολιουδάκη:

«Αγαπητοί γονείς και παιδιά, κλείνοντας έναν όμορφο κύκλο στο Kαλτσέτο θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από τη θέση του προπονητή της ακαδημίας. Ηταν τιμή μου να δουλέψω με τα παιδιά σας και να τα βλέπω να εξελίσσονται, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές, αλλά και ως χαρακτήρες. Κρατώ μόνο τις καλύτερες αναμνήσεις από τις προπονήσεις και τους αγώνες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την άριστη επικοινωνία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι στα παιδιά να συνεχίσουν να αγαπούν το ποδόσφαιρο και να κυνηγούν τα όνειρά τους με το ίδιο πάθος».

Wodspot72
Nevrakis
akadimia_iraklis_nerokourou
REC CHQ
Family_mothers_food
Trikounakis
Holidays Chania
Vourlakis
Akadimia Neas Kydonias
Akadimies Kritikos Asteras
Crepaland Greece

Rabona ad