Το Διαιτητικό Δικαστήριο… προειδοποιεί ξανά για Πρίφτη και Χατζηλιάδη!

Χανιά | 31 Μαρτίου 2017, 17:33

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ... επανέρχεται για τις προσφυγές και ειδικότερα για την εξόφληση από την πλευρά του Α.Ο. Χανιά των ποδοσφαιριστών Πρίφτη και Χατζηλιάδη. Οπως σημειώνεται σε νέα ανακοίνωση, ο ΑΟΧ καλείται να τους εξοφλήσει έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να μην του αφαιρεθούν 6 (3 και 3) βαθμοί...

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση ουσιαστικά δεν διαφέρει σε ουσία από αυτή που είχε εκδοθεί πριν από δύο εβδομάδες (16 Μαρτίου). Η μόνη διαφορά είναι ότι τότε αναφερόταν το στοιχείο των τριών εργασίμων ημερών για την εξόφληση των Πρίφτη και Χατζηλιάδη ενώ τώρα αυτό δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με τον Α.Ο. Χανιά, βάσει των εξηγήσεων που είχε δώσει την πρώτη φορά, θα προχωρούσε σε διακανονισμό με τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τον δικηγόρο τους.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εριντ Πρίφτη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Estrella
/psiloritischania