Το χρυσό στη Βουλιαγμένη αλλά… του χρόνου δικό του (ΝΟΧ)

Πόλο 1 Αυγούστου 2021, 19:50

Η ομάδα πόλο νέων ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δεν τα κατάφερε στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα από τη Βουλιαγμένη με σκορ 11-6.

Οπως αποδείχτηκε, η κούραση από την υπερπροσπάθεια στον πρωινό ημιτελικό επί του ΠΑΟΚ σε βάρος του οποίου οι νεαροί πολίστες του ΝΟΧ, κυριάρχησαν, αλλά και το γεγονός πως οι περισσότεροι παίκτες της Βουλιαγμένης είναι κατά δύο χρόνια ( ! ) μεγαλύτεροι σε ηλικία, συνέβαλαν ούτως ώστε το χρυσό μετάλλιο να καταλήξει στους “μπέμπηδες”.

Η ικανότατη σε κάθε περίπτωση ομάδα της Βουλιαγμένης πέτυχε μια “καθαρή” νίκη με σκορ 11-6 σε βάρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ο οποίος ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητα του, οι δε νεαροί πολίστες που ουσιαστικά είναι της κατηγορίας των εφήβων επιβεβαίωσαν πως όλο το μέλλον είναι δικό τους.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, με την Βουλιαγμένη να πραγματοποιεί ξέσπασμα και να μετατρέπει το μέχρι τότε “ανοικτό” 5-3 υπέρ της σε 11-6, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 6-11

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 1-2, 3-6

ΝΟ Χανίων: Κουτρουλάκης, Μπουρίκας, Γουρνιεζάκης, Μανουσάκης, Ζουράρης 1, Τριποδάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Πρωιμάκης 1, Νικολαΐδης 1, Κανδανολέων 2, Σπάχιτς 1, Ασγουδάκης, Ορφανουδάκης, Φαντριδάκης, Αρετάκης.

Βουλιαγμένη: Ανδρεάδης, Βλάσσης Δ., Βλάσσης Άδ. 1. Κωνσταντόπουλος 1, Χαλυβόπουλος 5, Χαλκιάς, Καστρινάκης, Παπανικολάου, Σπηλιόπουλος, Τσαταλιός 4, Σαπουνάκης, Γιάτσιος, Μάμαλης, Βαλαβάνης, Γεωργιακάκης.

Από ‘κει και πέρα, την 3η θέση κατέκτησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε στο μικρό τελικό με σκορ 10-8 τον ΠΑΟΚ. Στην 5η θέση κατέληξε ο Πανιώνιος που επιβλήθηκε με 9-6 του ΟΥΚ Βόλου.

Η τελική κατάταξη της τελικής φάσης
1. Βουλιαγμένη
2. ΝΟ Χανίων
3. Ολυμπιακός
4. ΠΑΟΚ
5. Πανιώνιος
6. ΟΥΚ Βόλου
7. Εθνικός

 

JoyMachine

Rabona ad