Το athlitiko γυρίζει σελίδα

Γενικά Θέματα 18 Σεπτεμβρίου 2020, 12:29

Το athlitiko από σήμερα γυρίζει σελίδα. Με νέα εμφάνιση, πιο δυναμική, πιο σύγχρονη, πιο πλούσια…

Οι αλλαγές στο athlitiko κρίθηκαν επιβεβλημένες. Οπως σε όλα τα πράγματα υπάρχει εξέλιξη, έτσι και για μας ήταν η στιγμή να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

Το 2011 αποφασίζουμε ένα μεγάλο τόλμημα στον περιφερειακό ηλεκτρονικό Τύπο. 10 σχεδόν χρόνια μετά, το athlitiko έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των φιλάθλων όλη της χώρας για την πλούσια θεματολογία του, το περιεχόμενο του, την ποιότητα, τις καινοτομίες που παρουσιάζει. Ενα site που ξεκίνησε από τα Χανιά, επεκτάθηκε στην Κρήτη και αυτή τη στιγμή διαβάζεται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι το athlitiko. Γι’ αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε, αλλά χάρη στη δική σας ουσιαστική συνδρομή κατάφερε ν’ αναδείξει τις δυνατότητες του και να πετύχει το στόχο του.

Οι υποχρεώσεις για μας έχουν μεγαλώσει. Σεβόμενοι την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλετε καθημερινά, την αγάπη που επιδεικνύετε στο athlitiko, δεσμευόμαστε για δύο πράγματα.

Πρώτον ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο ποιοτικά τη δουλειά στην οποία μας έχετε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια και δεύτερον ότι θα παραμείνουμε μακριά από μαγειρέματα και άλλα ύποπτα παιχνίδια που δε χωρούν στον αθλητισμό και ειδικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το athlitiko είσαστε εσείς, οι αναγνώστες μας. Σ’ εσάς απολογούμαστε και σ’ εσάς “χρωστάμε” αναφορά.

Μέσα από την καρδιά μας, σας ευχαριστούμε θερμά.

Καλή ανάγνωση.

Athlitiko.gr

karta antonis garden