Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι για τον Α’ όμιλο η Ελληνική ομάδα επικράτησε της Πορτογαλίας με 2-0 και (μετά τους Άνδρες) εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση με το απόλυτο σε νίκες.
Η Εθνική μας ξεκίνησε καλά και ξέφυγε στο σκορ με 5 γκολ (11-6) στο 6ο λεπτό του πρώτου σετ, με την Πορτογαλία όμως να βελτιώνεται και να μειώνει 13-12 λίγο πριν τη λήξη. Η Ελλάδα όμως με γκολ της Δημητρίου πήρε τη νίκη 15-12.
Εξίσου ανταγωνιστικό ήταν και το δεύτερο σετ, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, χωρίς κάποια από τις δύο να παίρνει προβάδισμα μεγαλύτερο των δυο γκολ, με το σκορ να είναι ισόπαλο 14-14 δυο λεπτά πριν τη λήξη.
Οι άμυνες της Ελληνικής ομάδας οδήγησαν σε λάθη την Πορτογαλία και με ένα εντυπωσιακό 5-0 έφεραν το σκορ στο 19-14, για να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο το σερί της η Ελλάδα και να παίρνει τη νίκη και στο δεύτερο σετ, με 21-14.
Εντυπωσιακή η Μάγδα Κεπεσίδου με 11/24 αποκρούσεις (46%), ενώ η Λένα Μούρνου είχε 16 πόντους στην επίθεση.
Ελλάδα – Πορτογαλία 2-0 (15-12, 21-14)
Διαιτητές: Πέδρο Ορτέγκα (ΒΕΝ)-Μιγκέλ Αουλάρ (ΒΕΝ).
Αποκλεισμοί: 3-1
Ελλάδα: Κεπεσίδου Μάγδα, Κερλίδη 9, Ποιμενίδου, Καλοϊδή, Μούρνου 16, Δημητρίου 2, Τροχίδου 6, Λογδανίδου, Διακογιάννη 1, Κεπεσίδου Νικολίνα 2.
Πορτογαλία: Ολιβέιρα 2, Μέντες 2, Ρόχα 4, Ρέγκο, Μοργάδο 12, Γκονάλβες Σοφία 2, Γκονάλβες Λεονόρ 4, Σάντος, Ούρσου, Κόρο.