Το αποχαιρετιστήριο σε Σβουράκη και οι προσπάθειες της επόμενης ημέρας!

Πανακρωτηριακός | 24 Μαΐου 2020, 15:23

Μέσω κοινής ανακοίνωσης που υπογράφουν οι τρεις ομάδες του Ακρωτηρίου εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Μανώλη Σβουράκη και την εταιρεία της ΜΟΒΙΑΚ για όλα όσα πρόσφεραν τα προηγούμενα 8 χρόνια στο ποδόσφαιρο του Ακρωτηρίου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Η επόμενη μέρα σίγουρα είναι δύσκολη και για το λόγο αυτό καλούμε όλους όσους αγαπούν το Ακρωτήρι, αλλά και τους γονείς των μικρών μας αθλητών να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να συνεχίσουμε σε αυτή την αθλητική κυψέλη, το γήπεδο Καθιανών, να παραδίδουμε Μαθήματα Ζωής», τονίζεται στο μήνυμα που υπογράφουν οι ομάδες του Πανακρωτηριακού, της Ενωσης Θύελλα-Καμίνια και των Λεόντων.

Οπως επίσης σημειώνεται, «τα μέλη των Δ.Σ. των ομάδων μας έχουν καθημερινές επαφές και συζητήσεις και σύντομα θα γίνουν απαιτούμενες ενέργειες με τους προπονητές, αλλά και τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν να συνεχίσουμε το έργο που δημιουργήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτά τα χρόνια. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των ομάδων του Ακρωτηρίου μετά τις εξελίξεις που προκύπτουν από τη δήλωση αποχώρησης του κ. Σβουράκη από το χώρο του ποδοσφαίρου είναι η εξής:

Εκ μέρους των μελών των Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο., της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και των Λεόντων, αλλά και εκπροσωπώντας τους προπονητές και όλους τους μικρότερους και μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και την ευγνωμοσύνη μας, προς την οικογένεια του Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ και την εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε., καθώς θεωρούμε χρέος μας να αναφέρουμε δημοσίως την άριστη συνεργασία και συνεχή στήριξη που είχαμε τα τελευταία οκτώ χρόνια στις ομάδες και την Ακαδημία του Ακρωτηρίου.

Αποτέλεσε τιμή για τις ομάδες μας η συνεργασία με την ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. ως Μέγα Χορηγού και η οποία αποτέλεσε τον προπομπό για την καθιέρωση τόσο των ομάδων μας σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο, αλλά και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ακρωτηρίου.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε:

Πανακρωτηριακός

2019-20: Πρώτη συμμετοχή στην Γ’ Εθνική και 3η συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου Ε.Ε.
2018-19: Κατάκτηση 2ου πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων και 2η συμμετοχή σε τελικό Super Cup.
2016-17: Δεύτερη συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου Ε.Ε.

Ένωση Θύελλα-Καμίνια

2019-2020: Κατάκτηση 1ου πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων

Λέοντες

2015: Ίδρυση σωματείου για την δυνατότητα συμμετοχής όλων των αθλητών της Ακαδημίας στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Χανίων.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου

2019-20: Συνεργασία στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά
2017-18: Κατάκτηση του 2ου κυπέλλου Κ14 (Παίδων)
2016-17: Κατάκτηση του 1ου κυπέλλου Κ14 (Παίδων)
2015-16: Συμμετοχή σε τελικό πρωταθλήματος Κ12 (Προπαίδων)
2013-15: Συνεργασία με Liverpool

Όλοι μαζί σαν μία οικογένεια «Ακρωτήρι-Μία Ομάδα», ακολουθήσαμε σε όλα τα γήπεδα του νομού μας, τους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές των ομάδων μας και είχαμε τη χαρά να βρεθούμε δίπλα στους και πανηγυρίσουμε μαζί τους.

Αξιοσημείωτες είναι και οι παρεμβάσεις που έγιναν από την ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. στο γήπεδο Καθιανών (σκεπαστή κερκίδα, γυμναστήριο, νέα αποδυτήρια, δημοσιογραφικό θεωρείο κλπ.) και αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών του Ακρωτηρίου.

Τα αποτελέσματα των ενεργειών και κοινών δράσεων που αναπτύξαμε, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου, αποτυπώθηκαν μόνο θετικά τόσο στη συνείδηση των φιλάθλων του νομού μας, όσο και του ευρύτερου κοινού που ασχολείται με τον αθλητισμό.

Θεωρούμε ότι με την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο, τις ομάδες μας και τους αθλητές μας, αξιοποιήσαμε αυτή την τεράστια στήριξη, δημιουργώντας πρωτίστως σωστούς ανθρώπους για την κοινωνία μας.

Θέλουμε επίσης, να ευχαριστήσουμε τον Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ για τη διάθεσή του να συνεχίσει να προσφέρει στις ποδοσφαιρικές ομάδες του Ακρωτηρίου σαν χορηγός. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε, αυτό το τεράστιο έργο τα επόμενα χρόνια και να φανούμε αντάξιοι των ευθυνών και των υψηλών απαιτήσεων που μαζί δημιουργήσαμε.

Η επόμενη μέρα σίγουρα είναι δύσκολη και για το λόγο αυτό καλούμε όλους όσους αγαπούν το Ακρωτήρι, αλλά και τους γονείς των μικρών μας αθλητών να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να συνεχίσουμε σε αυτή την αθλητική κυψέλη, το γήπεδο Καθιανών, να παραδίδουμε Μαθήματα Ζωής!

Τα μέλη των Δ.Σ. των ομάδων μας έχουν καθημερινές επαφές και συζητήσεις και σύντομα θα γίνουν απαιτούμενες ενέργειες με τους προπονητές, αλλά και τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν να συνεχίσουμε το έργο που δημιουργήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτά τα χρόνια. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε στην ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. να συνεχίσει να πρωτοπορεί, να καινοτομεί και να διευρύνει τους ορίζοντες της, ως ένας σημαντικός υποστηρικτής και αρωγός του Χανιώτικου ποδοσφαίρου και ευελπιστούμε οι κοινοί μας δρόμοι μας να συναντηθούν στο μέλλον…

Με εκτίμηση

Οι Πρόεδροι

Για τον Πανακρωτηριακό Α.Ο., Εμμανουήλ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

Για την ΕΘΚ, Απόστολος ΓΚΑΓΚΑΚΗΣ

Για τους Λέοντες, Γεώργιος ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ.

Mikel Chania Delivery