Το «αντίο» του Παπαδάκη: «Το λιθαράκι που βάλαμε να γίνει βράχος δυνατός»

Πανακρωτηριακός | 5 Μαΐου 2016, 16:47

Ο Βασίλης Παπαδάκης μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Πανακρωτηριακό αποτέλεσε πρόσφατα παρελθόν από τον σύλλογο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής που αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη στο κομμάτι των Ακαδημιών των ομάδων του Ακρωτηρίου, όπου διετέλεσε από το 2013 Τεχνικός Διευθυντής, μέσω γραπτής του δήλωσης λέει το δικό του «αντίο» στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«’Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια, από την στιγμή που ξεκίνησε η συνεργασία μου με την 1η ομάδα του Πανακρωτηριακού. Μια συνεργασία που επεκτάθηκε από τη 2η χρονιά στο ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή, ευθύνη μεγάλη και σημαντική. Ένας πραγματικά πολύ μεγάλος κύκλος στην ενασχόλησή μου με την προπονητική, ήταν αυτά τα 4 χρόνια, γεμάτα εμπειρίες και γνώση. Όλα τα ωραία-όπως και τα άσχημα- στη ζωή μας έχουν ένα τέλος… Και το κάθε τέλος, είναι η αρχή για ένα καινούριο κύκλο, ένα καινούριο ταξίδι…

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συνεργαστήκαμε, για αυτό το κοινό όραμα, τον κοινό μας στόχο: τα μέλη των Δ.Σ. και των 3 ομάδων Πανακρωτηριακός, Ε.Θ.Κ., Λέοντες και τους συνεργάτες μου, προπονητές όλων των τμημάτων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ευχές να είναι υγιείς στους ποδοσφαιριστές στην 1η ομάδα του Πανακρωτηριακού, στα “αντράκια” της Ε.Θ.Κ. και στα παιδιά των Ακαδημιών μας, που με συντρόφευαν με τις “ανησυχίες” τους κάθε απόγευμα, στο γήπεδο των Καθιανών. Ευχαριστώ όλους τους γονείς που μας πίστεψαν, μας στήριξαν και εκτίμησαν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Τους εύχομαι να χαίρονται και να καμαρώνουν τα παιδάκια τους και να τα δουν όπως επιθυμούν! Οφείλω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους 2 συνεργάτες μου στην 1η ομάδα τον Γιώργο Ζερβουδάκη και τον Βαγγέλη Ανδρεαδάκη, καθώς και στους Σταύρο Χριστοφή, Δημήτρη Μουσουράκη,  Γιώργο Πατεράκη,  Αλέκο Γεωργαλάκη.

Καταφέραμε με συλλογική προσπάθεια, να κάνουμε τον Πανακρωτηριακό πρωταγωνιστή με σημαντική βάση γηγενών ποδοσφαιριστών, την Ε.Θ.Κ. μια νεανική ομάδα φυτώριο που θα εξελίσσει ποδοσφαιρικά τα παιδιά των Ακαδημιών και το σημαντικότερο, αναπτύξαμε σε μεγάλο βαθμό τις Ακαδημίες μας, δίνοντας βάση όχι μόνο στην ποδοσφαιρική βελτίωση των παιδιών, αλλά και στα “Μαθήματα Ζωής”. Παρακαταθήκη σημαντική τα προαναφερόμενα, τα οποία οφείλονται στην πολύ μεγάλη υποστήριξη της ΜΟΒΙΑΚ και το όραμα του κ.Μανώλη Σβουράκη. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας και να υπηρετήσω αυτό το οικοδόμημα, για να βάλω μαζί με τους συνεργάτες μου ένα μικρό λιθαράκι στην εξέλιξή του. Εύχομαι αυτό το λιθαράκι, τα επόμενα χρόνια να γίνει βράχος δυνατός και να πατήσει πάνω του όλο το ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι. Ο Πανακρωτηριακός δε,  να ξεφύγει από τα τοπικά όρια, και να βρεθεί σύντομα στις Εθνικές κατηγορίες!

Με εκτίμηση προς όλους σας

Βασίλης Παπαδάκης»

 

Mikel Chania Delivery