Για πέντε σεζόν τίμησε τη φανέλα της κρητικής ομάδας, έχοντας 40 γκολ σε 114 εμφανίσεις, ενώ μέσω του ΟΦΗ έγινε ο πρώτος παίκτης που βραβεύθηκε με Fair Play (όταν φίλησε και συνεχάρη τον Νίκο Σαργκάνη έπειτα από μία σπουδαία απόκρουση σε ματς με τον Ολυμπιακό).
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΟΦΗ είναι η εξής:
«Αντίο» στον σπουδαίο Θαλή Τσιριμώκο
Η ομάδα μας πενθεί για την απώλεια ενός εκ των κορυφαίων επιθετικών που φόρεσαν τη φανέλα της.
Ο Θαλής Τσιριμώκος, ο άνθρωπος, ο οποίος με τα χρώματα του ΟΦΗ είχε την τιμή, να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στον οποίο απονεμήθηκε το βραβείο Fair Play, δεν είναι πια μαζί μας.
Γεννημένος το 1954, ο Τσιριμώκος έκανε μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ από το 1981 ως το 1986 τίμησε τη φανέλα του ΟΦΗ, φορώντας την συνολικά σε 114 αγώνες, στους οποίους σκόραρε 40 φορές. Ήταν μάλιστα βασικό στέλεχος της πρώτης σεζόν από τη 15ετία του Ευγένιου Γκέραρντ στον πάγκο του ΟΦΗ!
Ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ σε 30 συμμετοχές τη σεζόν 1984-85, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα βρέθηκε στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 17 γκολ σε 32 αγώνες.
Ο Θαλής Τσιριμώκος Θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της ιστορίας του ΟΦΗ!
