Το αντίο του Μανδά: «Ευχαριστώ για όλα Κρήτη»

ΟΦΗ | 5 Σεπτεμβρίου 2023, 21:07

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά και ευχαριστεί τον ΟΦΗ ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. «Νιώθω πολύ τυχερός και ευλογημένος που ήμουν κομμάτι του ΟΦΗ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ποδοσφαιριστής της Λάτσιο είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Χρήστος Μανδάς κάνοντας το… άλμα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν ξεχνά τη συνεισφορά της Κρητικής ομάδας στην εξέλιξή του.

Η ανάρτηση του Μανδά, μέσω του Instagram λογαριασμού του, αναφέρει σχετικά:

«Μετά από 1,5 χρόνο στην ομάδα ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας… Νιώθω πολύ τυχερός και ευλογημένος που ήμουν κομμάτι του ΟΦΗ, κάθε μέρα ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου στην Κρήτη… έμαθα πως είναι να αγαπάς και να σε αγαπάνε, είδα την πλευρά του ποδοσφαίρου όπως την ονειρευόμουν και απολάμβανα κάθε στιγμή που φορούσα την φανέλα αυτήν!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Μπούση και τον Κ. Μήνα Λύσανδρου που ήταν δίπλα μου σε όλα σαν να ήταν η πραγματική μου οικογένεια… με βοήθησαν σε όλα και μου άνοιξαν τον δρόμο να μπορέσω να κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα!!!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω φυσικά τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου που είμασταν όλη μέρα μαζί και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα που δίνουν κάθε μέρα μάχη για να είμαστε καλά εμείς!!!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για όλη την στήριξη που μου έδωσε στα δύσκολα και στα εύκολα… με έκαναν να νιώσω τόσο γρήγορα ότι είμαι ένας από αυτούς και δεν θα το ξεχάσω ποτέ!! Τελειώνει η ιστορία μας σαν να είναι η πιο όμορφη μαντινάδα ευχαριστώ για όλα ΟΦΗ ευχαριστώ για όλα Κρήτη!»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad