Το «αντίο» Κολυμπάδη στη διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. | video

Πινγκ Πονγκ | 20 Μαρτίου 2021, 16:23

Τον απολογισμό του για τη θητεία του ως επικεφαλής στη διοίκηση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κάνει ο Μανώλης Κολυμπάδης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος ηγήθηκε της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. από το 2008 μέχρι και σήμερα,  κλείνοντας πλέον τον κύκλο του στην ομοσπονδία.

Σχετική αναφορά γίνεται στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ενώ το αντίο από τον κ. Κολυμπάδη παρουσιάζεται μέσω βίντεο που έχει ετοιμαστεί.

Η σχετική αναφορά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει ως εξής:

Με τις εκλογές της 26ης Μαρτίου κλείνει για την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης μία μακρά περίοδος σταθερής διοίκησης, την οποία εξέφραζε απόλυτα ο απερχόμενος πρόεδρος Μανώλης Κολυμπάδης. Γενικός γραμματέας από τον Μάρτιο του 1982 έως τον Νοέμβριο του 2006, πρόεδρος από τον Οκτώβριο του 2008 έως σήμερα, ηγήθηκε της ομοσπονδίας για τέσσερις δεκαετίες κι έγραψε ιστορία. Τώρα που ολοκληρώθηκε αυτός ο μεγάλος κύκλος για τον ίδιο ο Μανώλης Κολυμπάδης θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό και να πει το αντίο on camera. Όχι στην επιτραπέζια αντισφαίριση «που την αγάπησα όσο τίποτα στη ζωή μου και δεν την εγκαταλείπω», αλλά στο διοικητικό κομμάτι, αφού δεν έβαλε υποψηφιότητα ούτε για μέλος του νέου συμβουλίου παρά μόνο για τακτικός εκπρόσωπος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο πολύπειρος παράγοντας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων φρόντισε ώστε να προοδεύσει το άθλημα ποσοτικά και ποιοτικά, να εξασφαλίσει κύρος και υπόσταση. «Το αν τα κατάφερα στα πεπραγμένα μου θα το κρίνουν οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, πάντως κανένα από τα λάθη μου δεν έγινε από κακή προαίρεση». Σημείωσε ότι η ομάδα υποψηφίων με επικεφαλής τον πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας ανδρών Κώστα Παπαγεωργίου εγγυάται την καλή διοίκηση, εξήγησε γιατί ο ίδιος έμεινε εκτός και υποσχέθηκε ότι το άθλημα θα συνεχίσει να έχει ξεχωριστή θέση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπου από το 2016 κατέχει τη θέση του γενικού γραμματέα.

Σ’ έναν λόγο γεμάτο συναίσθημα ζήτησε συγνώμη απ’ όσους μπορεί να πίκρανε, ενώ με τη σειρά του συγχωρεί «ακόμη και άτομα, που παρότι ευεργετήθηκαν από μένα επιχείρησαν να με μαχαιρώσουν πισώπλατα». Τέλος, ευχαρίστησε θερμά διοίκηση και υπαλλήλους της ομοσπονδίας, όπως επίσης νυν και πρώην συνεργάτες απ’ όλους τους τομείς.

Ο αποχαιρετισμός του απερχόμενου προέδρου από το γραφείο του στην Ε.Ο.Ε. αναρτήθηκε στο κανάλι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο youtube (επιμέλεια θέματος Sportshero).

karta antonis garden

Rabona ad