Το αίτημα του ΟΦΙ στην ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας

Κύπελλο Ελλάδος | 13 Ιουλ 2018, 12:22

Ο ΟΦ Ιεράπετρας θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας ως κυπελλούχος της ΕΠΣ Λασιθίου και με έγγραφό του στην ΕΠΟ ζητάει την απευθείας πρόκριση στην 3η φάση του θεσμού, λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Υπενθυμίζεται ότι οι ερασιτεχνικές ομάδες συμμετέχουν από την 1η φάση στη διοργάνωση, ενώ στην 3η φάση “μπαίνουν” οι ομάδες της Football League.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ έχει ως εξής:

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε νέο τρόπο διεξαγωγής του κυπέλου Ελλάδος. Το καινούργιο και εντυπωσιακό ταυτόχρονα είναι ότι εκτός από τις ομάδες των δύο επαγγελματικών κατηγοριών θα συμμετάσχουν και οι 53 κυπελλούχοι των αντιστοίχων ΕΠΣ. Αρα και ο ΟΦΙ ως κυπελλούχος Λασιθίου. Στις δύο πρώτες φάσεις θα συμμετάσχουν οι 53 κυπελλούχοι των ενώσεων και από την τρίτη φάση θα μπουν οι ομάδες της football legaue.

O OΦΙ ζήτησε με έγγραφό του στην ΕΠΟ, ως κυπελλούχος ερασιτεχνών Ελλάδος να περάσει απευθείας στην τρίτη φάση. Περιμένουμε απάντηση. Ας ελπίσουμε να είναι θετική. Και βέβαια ας ελπίσουμε αυτή η νέα διαδικασία να είναι η αιτία να δούμε μεγάλους αντιπάλους φέτος στο Βουζουνεράκειο.

 

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad