«Το αίμα των φονιάδων θα προσπαθήσω να το πληρώσω με το φως της αλήθειας και της νηφαλιότητας»

Football League 6 Σεπ 2016, 17:42

Δήλωση με αφορμή το ξύλο που έπεσε μετά το τέλος της κλήρωσης της FootballLeague, έκανε ο πρόεδρος της Διοργανώτριας Αρχής, Στέλιος Σφακιανάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε αυτή αναφέρει ότι δεν θα καταγγείλει όσους αμαύρωσαν την εκδήλωση, ωστόσο τόνισε ότι«… με όλες μου τις δυνάμεις, θα προσπαθήσω να προσανατολίσω τη φίλαθλη κοινωνία για τους υπεύθυνους, και κατ’ εμέ υπόλογους, της όποιας άθλιας επίθεσης, σε όποιο χώρο, σε όποια εκδήλωση και σε όποιον που έχει αντίθετη γνώμη και διαφορετική άποψη.

Το αίμα των φονιάδων θα προσπαθήσω να το πληρώσω με το φως της αλήθειας και της νηφαλιότητας», τονίζει.

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Δεν θα καταγγείλω αυτούς που αμαύρωσαν μια υπέροχη εκδήλωση Πολιτισμού, Τιμής και Διαφάνειας.

Όμως, με όλες μου τις δυνάμεις, θα προσπαθήσω να προσανατολίσω τη φίλαθλη κοινωνία για τους υπεύθυνους, και κατ’ εμέ υπόλογους, της όποιας άθλιας επίθεσης, σε όποιο χώρο, σε όποια εκδήλωση και σε όποιον που έχει αντίθετη γνώμη και διαφορετική άποψη.

Το αίμα των φονιάδων θα προσπαθήσω να το πληρώσω με το φως της αλήθειας και της νηφαλιότητας.

Και τέλος, για όσους (τους ελάχιστους) προσπαθούν να δικαιολογήσουν τους τρομοκράτες, τους βιαστές και τα πάθη τους, ελπίζω να μην χρειαστεί να απολογηθούν κάποτε στις οικογένειές τους, όπως εμείς που ήμασταν παρόντες χτες βράδυ, και βρήκαμε το κουράγιο να πούμε στα τρομαγμένα παιδιά μας πως αυτοί που υποδαυλίζουν αυτά που βίωσαν, δεν ανήκουν στην κοινωνία του πολιτισμού μας, παρά μόνο στο περιθώριο και στην περιφρόνηση»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad